Video terlampau di Aktif 5!

Thursday, February 17, 2011 4:33 PM Posted by rizal jabai
Assalamualaikum dan selamat sejahtera
macam-macam berlaku
hari tu blog ijai ni diserang malware
tak boleh nak  view  blog ijai  ..
sekarang Alhamdulilah  dah ok
ijai nak update prgram gameshow rtm Aktif 5 yang ijai join  hari itu

ada ke  orang  tengok?
kalau korang tengok,mesti korang gelak kan ijai
ijai tak hafal lirik.
berterabur lirik,tempo,semua kelaut
hehe

ini ada video yang  terlampau,terlampau best untuk  gameshow tu
jom layan dan  kita gelak sama-sama



video
minta  maaf ye sebab ijai menjahanamkan lagu Jeffry Din  nih
kenanganku  di  Aktif 5...hee






kalau nak tengok macam mana ijai mainkan bekas air tu menjadi alat muzik,
jom layan video bawah ni

video





memang terkangkang nak menari tarian Sabah ni
ala-ala cicah roti  je..haha
video

persembahan penutup oleh artis undangan Haiza

Kenangan  bersama semua peserta dan krew


Megat,Suzie,Zana, Nizam 
korang memang  sempoi  dan  best!


Kawan-kawan ijai yg datang bagi sokongan,terima kasih semua!

kak Haiza..dag dig dug
Hadiah yang ijai bawa balik,terima kasih Aktif 5!
ijai memang nervous,sangat gementar  kalau berada di atas pentas
tapi ijai tetap nak cuba jugak,berani mati,walaupun gugup..tapi  tibai je la
janji ijai dah cuba..sekadar nak merasa
memang agak kelam kabut dan entah apa-apa
tapi ijai enjoy  buat semua ini
dapat jumpa  kawan baru,dapat menang hadiah
dapat cuba sesuatu yang ijai susah nak buat
iaitu menghafal lirik
fuhh  lega~

harap korang enjoy  lah ye..heee

10 Response to "Video terlampau di Aktif 5!"

  1. kyoo reza Says:

    huhuhu..
    xdpt nk tgk pn dat day..hu3

  2. rizal jabai Says:

    kyoo reza :hehe..tgk la kt video tu..

  3. akmalhilmi Says:

    wwaaahhh kaw
    hebat
    hahaha
    :)

  4. ADfeez Says:

    wah... ijat mmg btul2 x lepas peluang.. heheheh :D
    cayalah!

  5. Eazy Izzuddin Says:

    wah makin popular abg kita ni
    hehe
    xD

    p/s:
    Sesi Terjah SB

  6. amy Says:

    This comment has been removed by a blog administrator.
  7. rizal jabai Says:

    akmalhilmi :haha..aku pura2 hebat....sambil menggigil..wahahaha

  8. rizal jabai Says:

    ADfeez :kalau boleh mmg taknak bg lepas..ini je peluang yg ade..hehe

  9. rizal jabai Says:

    Eazy Izzuddin : popular kat sini je...hehe..ini pun dh rase best..ngeee

  10. Nur Fannun Says:

    mase tgk aktiv5 ni, nmpk cm ijai..alamak cm kenal je mamat ni..tp kt ne ey.. rupanya kt dunia blogger.nama pulak ijai..mesti syok giler kn msuk tv, siaran lngsung lak tu..

Related Posts with Thumbnails