Siti Nurhaliza dengar cakap ijai lagi

Thursday, September 2, 2010 9:50 PM Posted by rizal jabai
Selamat Hari raya! ucapan khas daripada ijai dan Datuk Siti Nurhaliza
 Assalamualaikum  dan  salam sejahtera

salam artis buat  semua
ngeee~
mesti  semua asyik  tanya..kenapalah lately nih  ijai asyik update cerita pasal artis  je  kan
mungkin ada yang boring  dan  ada  yang  tak  kesah
tapi  ijai  suka  je  aktiviti  ini
sebab  bukan senang  nak  buat operasi terjah menerjah artis  nih
sangat  mencabar  dan  menghiburkan  diriku ini..hahaha


kalau  tak dapat jumpa  artis
bergambar dengan poster pun jadilah..huhu


atau pun  feeling-feeeling tengah catwalk jadi  model  tempat  artis tu  berdiri  tadi

nak jumpa  artis kesayangan  bukan senang,kadang-kadang kena tunggu  sampai berjam jam
nasib baik tempat menunggu ijai ni sangat selesa di lobby hotel JW Mariott KL


kena berlari ke lif,ijai apa lagi  sempat berposing(artis la katakan)   dalam lif sambil menuggu..hehe


kalau kita kurang bernasib baik,hanya dapat lihat artis pujaan dari jauh je
yelah orang ramai,bersesak-sesak pulak tu,
nangislah tengok orang  lain sahaja dapat bergambar..huhu


tapi  kalau  anda  bernasib baik..
Siti Nurhaliza  akan dengar  cakap peminat
siap  buat posing  istimewa  untuk kalian
kalau bernasib  baik  lagi
mungkain dapat bergambar dengan artis  lain lagi..hehe

Thanks to Saida..cantik  kakak  Siti Nurhaliza  nih


Tahu tak  kenapa  ijai  sangat  bernasib baik dapat berjumpa dan bergambar dengan datuk Siti Nurhaliza

ini  adalah  ijai  dan kawan-kawan  ijai  sayangkan penyanyi nombor 1  Malaysia nih
we  all  love  you  Datuk Siti!

Gambar semua diatas ini  diambil 
semasa Siti Nurhaliza membuat promosi produk Simply Siti 
di Hotel JW Mariott Kuala Lumpur
kalau nak tahu,Siti  tengah buat Road Tour produk Simply Siti
bermula di Watsons Pavilion,Watsons SACC Mall,Sogo Kuala Lumpur,
Watsons Alamanda,Wangsa Maju  dan KLCC
(sumber destinasi  daripada kawan ijai)hehe
untuk destinasi seterusnya..nantikan cerita di blog ijai + cakap =dengar

24 Response to "Siti Nurhaliza dengar cakap ijai lagi"

  1. EDDYLEBS Says:

    Huwaaaaaaaaaaaaa..jeles..jeles..jelesnya aku.....

  2. Ery Farieha Says:

    aiyoyoyoyoyo!
    ct lagi.
    ijai bukan nak ajak ery
    isk touching

  3. Terry The Terrible Says:

    wek! sedih!

  4. adrinaqamarina Says:

    mariot putrajaya ke ijai? adeh. ijai ne memang fan dato ct ke?

  5. Hizami Rahim Says:

    wah.
    sanggup betul.
    kagum2.
    :)

  6. Danial Ikhwan Jaafar Says:

    wah best gitu! memang ada hubungan dengan artis2 ka? hahahah hubungan persahabatan maksudku. XP

  7. cahayamylife Says:

    betul3.
    memang lately pasal artis je.
    tapi kami tak kisah.
    hee~

  8. bspotgurl Says:

    best best
    dapat ambil gambar dgn dato' ct :)
    cantiknye dato' ct

  9. rizal jabai Says:

    @EDDYLEBS :huhu..jeles itu tak baik..hehe

  10. rizal jabai Says:

    @Ery Farieha :ery jgn la taoching..huhu..ni kerja terjah menerjah yg sulit..takut ery tak tahan je..huhu

  11. rizal jabai Says:

    @Terry The Terrible :sedih ke?jgn la..ijai lak yg nak nangis..huwaaaaa

  12. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :JW mariott ni yg kat KL ..kt dpn pavilion..huhu

  13. rizal jabai Says:

    @Hizami Rahim :huu..mmg sanggup..haha

  14. rizal jabai Says:

    @Danial Ikhwan Jaafar :artis tu macam member..kawan-kawan,ijai kenal pun daripda kawan ke kawan..hehe

  15. rizal jabai Says:

    @cahayamylife :hehe..bagus2..thanks ye kerana tak kisah sebab pasni pon pasal artis lagi..hehe

  16. rizal jabai Says:

    @aah mmg best..beliau sgt comel dan cantyik...sgt natural :D

  17. ejum Says:

    pergh..dgn artis jek ijai.jeles ni..haha

    Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

  18. rizal jabai Says:

    ejum :hehe..jgn jeles ejum..huu..nnt jai singah ye :D

  19. iera Says:

    Ini tdk adil!!! Jeles2

  20. rizal jabai Says:

    IERA :
    huu..x adil ke..nk kne bwak gi mahkamah x?hehe

  21. [z@ck] Says:

    i pn suka dia noks
    =P

  22. rizal jabai Says:

    [z@ck] :
    hahaha...bagus2

  23. darkbatman Says:

    jeles ijai ko bergambar ngn diaa.waaaaa.. mane acii.. x ajak aie.heee

  24. rizal jabai Says:

    darkbatman :hehe..aie..nanti kita gi dating ngan siti oke..hahahah

Related Posts with Thumbnails