Gambar HOT Rozita Che Wan dan Artis Malaysia di Anugerah Skrin

Monday, November 7, 2011 8:15 PM Posted by rizal jabai
Anugerah  Skrin Tv3 baru-baru ini menampilkan artis tanah air berfesyen dengan megahnya
dengan tema Golden Glamour
jom kita tinjau fesyen artis Malaysia kita




sape ni? ni Rozita Che Wan..panas je tengok gambar ni..larikkkkk


jom layan  fesyen artis yang lain




Kilafairy baju dia sangat anggun cantik,tapi org ramai komen bukan pasal baju dia,org komen pasal bibir dia
haish
seksi apa bibir dia,lantaklah original ke atau cuck-cucuk..jai tak nak  tau..Kila fairy  ni orangnya sempoi dan happening
tak baik fitnah org kalau kita tak tahu hal yg sebenarnya

 Scha Alyahya,sangat manis,sesuai sangat dengan Awal Ashaari,simple dan menyerlah dengan ketinggian bentuk badan yg ala-ala model gitu


 Fida artis yg dilanda kontroversi,gara-gara tersebar gambar nya yg mendedahkan rambut,kini dihentam pula dilaman fesbuk kerana fesyen yg digayakan di Anugerah Skrin baru-baru ini
ramai org mengatakan fesyen yg digayakan oleh Fida sangat sarat dan tidak sesuai untuk si kecil molek Fida ini,
mungkin Fida patut mengenakan sesuatu yg lebih ringkas dan sesuai dengan imej Fida manis dan simple




 Shylla Hamzah,artis yg comel ini nampak matang dengan baju yg digayakan


liyana Jasmay, artis ranggi yang sempoi nampak manis  di malam Anugerah Skrin

 Najwa Latiff,cinta muka buku kelihatan sangat dewasa daripada usia sebenarnya
walau apa pun dia tetap comel


Artis meletop  yang digelar Ratu kontroversi.. Fasha Sandha sangat berani menggayakan busana seksi
ada yang megutuk dan ada juga yg memuji. for me she very hot 


Diana Danielle  orangnya yang gila-gila remaja,sangat cantik dan manis menggayakan baju rekaan Wanpa


Fesyen paling memukau adalah fesyen Diana Amir,sangat manis bertudung


Sekian liputan untuk Anugerah skrin baru-baru ini....

ijai rindu nak update blog
ijai rindu ngan dunia blogger
korang rindu kat ijai tak?
sekian Assalamualaikum..bubye

4 Response to "Gambar HOT Rozita Che Wan dan Artis Malaysia di Anugerah Skrin"

  1. Fiera Pirot Says:

    tudiaa..sekali abg besar sudah update blog meletop...muahahaha..suka tgk fesyen diana amir...^_^

  2. ame elms ! Says:

    errr . kecil nya pinggang Rozita Che Wan -..-

  3. DaHLia Says:

    1st tu mmg Rozita Che Wang ke???
    gilerr mak datuuk ah pinggang dia..
    igt gambar yg pernah tgk dulu.yg jenis gini lah..pinggang kecik gilerrrrr mcm satu ruas tangan jer... ngerii lak rasaaa..hehehe

  4. jaya jr Says:

    haha..tak nyempat nk tengok..dalam kete odw balik kg arotu..huhu

Related Posts with Thumbnails