Cerita Panas Abby Abadi

Tuesday, September 21, 2010 8:51 PM Posted by rizal jabai
 Perhatian  ini cerita panas,panas
nak tahu apa yang panas
sila teruskan baca cerita ini

Kak Abby.."panass  sekarang  nih..aircond tak ON lah tu"..ngeeee

yang panas nye adalah ijai telah menerjah kerumah Abby Abadi
mendapat jemputan istimewa daripada sahabat ijai diraf dias
Abby menjemput  untuk meraikan Hari Jadi Anak beliau yang ke 2tahun
baby Danisha, sambil sambut birthday,
Abby buat open house untuk teman-teman rapat 
yang menyokong karier beliau selama ini

ijai  minat Kak Abby  daripada zaman kegemilangan Elite  lagi.
sejak Abby berlakon dalam gerak khas
wahh  really  admirer  kat  dia...hehe

jom layan  gambar-gambar sepanjang sambutan birthday dirumah Abby Abadi

sesi memotong kek


time nih sangat kecoh..ade "spray party"   yg disembur ke rambut  Abby..hehe

so sweet...happy  forever  ye  kak  Abby

Orang kuat disamping Abby Abadi,Zul Ariffin


Linda Rafar bersama suaminya  Syed Aiman dan anaknya turut meluangkan masa untuk datang ke majlis ini


Diana Rafar datang bersama kakaknya Linda Rafar,   suaminya Zamarul Hisyam tak datang sekali


Bersama Azza Elite
 beliau  sangat   kecoh  dan celoteh Azza sangat memeriahkan suasana
 Azza,Abby,Linda  Rafar dah ada
yang tiada di majlis ini Watie dan Sasha
kalau semua anggota Elite ada
lengkaplah gabungan semula kumpulan Elite setelah sekian lama..hehe


Bersama Emma Akma dan anak beliau


Bersama pelakon drama yang sangat berpengalaman
Last snap kenangan bersama Abby dirumah beliau.tahun depan kami datang lagi..hehe
Sedikit review mengenai Abby setelah mendekati beliau secara dekat
Kak Abby seorang yang sempoi,baik hati,kelakar dan sangat tabah
walaupun disembur "spray party" kerambut yang telah di setting cantik,
beliau masih sempat tersenyum  dan membuat serangan balas
kepada si penyembur "spray party" tadi
memang  sangat meriah  dan kelakar tengok gelagat mereka....hehe



cuba tengok keratan akhbar bawah nih
haaa,cerita panas ni yang korang semua nantikan ye..hehe
dapatkan cerita panas ini di pasaran..
banyak gosip sekarang nih
nanti keluar front page pulak kalau ijai buat statement kat sini..ngeee
apa pun kepada pembaca blog ijai + cakap = dengar
yang ingin mengetahui Perkembangan Abby Abadi
 teruskanlah menyokong Abby,kerana banyak dugaan yang harus ditempuhi beliau
jom sama-sama kita terjah FAN PAGE Kak Abby 
sila klik [SINI]

36 Response to "Cerita Panas Abby Abadi"

  1. fiD Says:

    terbaiklah bro! semua artis, heee... bila hang nak jadi artis pula? heee

  2. rizal jabai Says:

    fiD ;HAHA..esok kot...x tau lah ade rezeki ade lah :P

  3. hamzah ian Says:

    ko ni aku tngk minat bebenor dengan artis...

    apa kata ko pergi la beraya rumah nik aziz ke..

    ustaz jaafar ali ke..

    ustazah syarifah osman ke..

    har har har har

  4. rizal jabai Says:

    hamzah ian :bagus cadangan ko tu..jom temankan aku gi umah ustat :D

  5. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    wah..wah..wah...amik peluan nampak..jangan.....

  6. Anip™ Says:

    ko pon dh mcm artis dh..heheh..sume kwn2 ko artis..

  7. rizal jabai Says:

    Nur Hawa Mohd Zin :peluang yg ade jgn dilepaskan..hehe

  8. rizal jabai Says:

    Anip™ :huu..aku ni macam je..haha..tapi hakikatnye..ngee
    berangan je.. :P

  9. Kech Hidayah Says:

    nak bergambar dengan ijai! nak bergambar dengan ijai! hahhaah.

  10. rizal jabai Says:

    Kech Hidayah :hehehe...[perli ke ni kech...jom kita bergambar ngan bangau kt tasik tu..ngeeeee~

  11. ✿nenek moden✿ Says:

    hehe..bestnyee tgk..hehe

  12. Hizami Rahim Says:

    bile nak bergambar dgn zami pulak ?
    haha~

  13. rizal jabai Says:

    ✿nenek moden✿ ;lau nenek ade sekali time tu mst lg best..ngeee~

  14. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim :zami dgn ko la aku nk bergambarr dr dulu..tp susah sgt nk jumpe ko..huhu

  15. noor afzan Says:

    artis baru kita, ijai...

  16. rizal jabai Says:

    noor afzan :harap2 maasin lah mulut kamu itu..aminnnn..ngeeee~

  17. elmo blurb Says:

    sonoknye tuh.. :)

  18. rizal jabai Says:

    elmo blurb :aah sgt seronok :P

  19. adrinaqamarina Says:

    idup kak abby! zul tu ternyata ag tuf dari ijai. apa rahsia?

  20. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :hahaha..zil mmg sgt tinggi dan tuf..dia mkn makannan popeye tu kot..lalalala~

  21. [z@ck] Says:

    kirim salam kat abby abadi.ku juga minat dia =)

  22. rizal jabai Says:

    [z@ck] :insyallah...hehe..lau minat gi terjah Fan Page kak Abby..ngeee~

  23. b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Says:

    nice pic...lama tak kumpulan mak mak budak nih

  24. rizal jabai Says:

    b.r.u.t.a.l.s.o.l.o :tq ye..kumpulan elite mak budak??haha
    generasi lame..nnt anak2 dorg lak buat comeback. :P

  25. nadia Says:

    huk aloh. ijai gedik.
    semua artis die bantai snap pic ye.
    :D

  26. tiafazunia Says:

    wahhh!
    best weh! gua pon minat gyler ngan dye!
    sbb dye sempoi! lg2 dalam cter hikayat putera shazlan tuh! :)

    nmpak gaye ko mcm ade photographer sndiri! :))

  27. rutikeben Says:

    huyoooooooo
    saing2 artis nihh

  28. atok Says:

    da mcam artis la kau ney jai haha

  29. rizal jabai Says:

    nadia :ijai tumpang gedik aetis yg ijai begambar tu lah..ahahaha

  30. rizal jabai Says:

    tiafazunia :hehe...abby mmg sempoi..hahaha

    aah tia aku ade potographer,makeup artis,pembawak beg..sume ade la pakej..ahahahahahahaahahahahahaha

  31. rizal jabai Says:

    rutikeben :hehe ruti kau lah artis pujaan aku dari dulu :P

  32. rizal jabai Says:

    atok :macam je la atok..huu tp hakikatnye...hahahahha

  33. Encik Tikus Says:

    LINDA RAFAR DAH GEMOK

  34. YuSeNzE - KniGhT Says:

    ok.. saya rindu awak.. hahha..
    aku ngidam nak tgkp gambo ngan ko aje.. ngan artis2 tu seme aku x heran sgt.. hahhahha..

  35. mohdikram Says:

    ahhh...no wonder la mcm pena nmpk.upenyew kene gosip ngn abby..haha
    btw, jejalan kt blog ijat.

  36. min Says:

    bro linda rafar tu pregnant ke? i tau adek dia je yg pregnant...

Related Posts with Thumbnails