dulu kita berdua...sekarang...

Wednesday, March 31, 2010 8:31 PM Posted by rizal jabai
kawan 1 : apehal lah dia da x tak reply mesej aku??
dia da tak layan aku da la wehh..camne nih??


kawan 2
: sape suroh ko luahkan perasaan tetibe..mestilah minah tu terkejot

kawan 1 : dia selalu cite masalah kat aku..kire aku nih penyelamat dia la time susah, kitorang memang rapat...lame-lame perasaan aku jadi lain..aku makin sayang kat dia,dan aku rase inilah cinta

kawan 2 :lawak tol lah ko nih.ko ikhlas atau tak tolong dia time susah.ke ko harapkan balasan dgn suroh dia jd bini ko lak??bangun lah wehh dr mimpi tuh..sedar diri..org tak nak kat ko..paling -paling pon dia anggap ko sahabat je..

simpati betol aku kat ko..


kawan 1 : aku cume luahkan ape yang aku rase...aku tak nk lepaskan ape yg ade depan mate aku..mungkin inilah peluang aku nak bagi tahu aku cintakan dia


dlm mase yg same kawan 1
dpt 1 mesej dr si dia

"maafkan aku kerana menjauhi kau

maafkan aku kerana sudah lame tak menghubungi kau

maafkan aku kerana tak dpt membalas cinta kau

aku amat menyayangi kau


dan aku tahu kau amat menyayangi aku



tetapi ALLAH itu lebih menyayangi aku"

aku menghidap penyakit yg tidak dapat disembuhkan

aku akan pergi ke dunia yang lebih abadi

halalkan makn minom aku

terima kasih wahai sahabat

aku tidak sampai hati menyampaikan berita sedih ini

kerana air mata sahabat aku ini lebih berharga dan aku tak nak kau terluka

kerana aku juga menyintai kau

aku sedih kerana kita berdua mempunyai perasaan yang sama

kalau kau tak cintakan aku,tak lah aku merasa sedih sangat untuk meningggalkan dunia ini

aku akan pergi

MATI itu akan menjemput aku


aku doakan kebahgiaan abadi untuk kau
kebahagiaan aku adalah menunggu kau di sana

terima kasih sahabat kerana menyayangi aku..




p/s:mimpi rindukan seseorang..tetibe muncul cite nih..huuu

33 Response to "dulu kita berdua...sekarang..."

  1. taqO Says:

    Salam.
    pergh..best la cite ni.
    menusuk la ijai. hehe.. :D

  2. rizal jabai Says:

    huuu..ak nangesh iwaaaa..bgn dr tido kuar air mate..huuu

  3. tricksrex Says:

    aku da feeling ni
    tlg smbg ke part seterusnya.
    supaya mengalir sikit air mata ni.
    waaa

  4. rizal jabai Says:

    huuu..lau nk ade part 2..kne tunggu mimpi dulu...heee

  5. F U N F A B U L O S I T Y Says:

    ini dah tahap feeling giler2 ni.
    congarts ijai,best entry!(mcm komen juri af plak)haha ;D

  6. rizal jabai Says:

    huuu...feeling terlebih tyme wat cite nih..

    kantoi..hatiku tisu..ahahaha

  7. maCy Says:

    huk3.. smpi part bwh feeling la.. hoho

  8. NichKhun Says:

    hikhik semalam saya pom mimpikan seseorang.. oh indahnye mimpi tu kan.. aaaaaa

  9. rizal jabai Says:

    maCy :

    huuu..feeling la atas bawah tgh dan juge tepi...hehe

  10. rizal jabai Says:

    NichKhun :
    mmg besh dlm mimpi..tp bila da bangun..reality itu berjaohan..sedih..sepi..huuu

  11. madihah Says:

    single lagi bagus... :p

  12. rizal jabai Says:

    madihah said :
    single tu besh..tetapi lelama akn sepi juge akhirnye..huu

  13. madihah Says:

    betul juga tu...maksud saya bukanlah selamanya single..sebelum ni kapel..pas 2 single plak..bila single rasa best plak...i2lah yg sy maksudkan

  14. rizal jabai Says:

    madihah :
    mungkin kebahagiaan yg sejati belom ditemui...jika itu cinta sejati kita..tak akn pernah sekali pon kita ingin rase hidop sendiri..huuu

  15. M!Er4N Says:

    comelnya kucing..nk sekor..huhuhuh

  16. rizal jabai Says:

    huuu..kucing tuh x boleh dipisahkan..huuu

  17. FiesyaaChacha Says:

    na cry muleyh? huuuu.

  18. p3perak Says:

    nak nagis je dulu..

    semoga cinta suci kawan ko ni terus smpai jannah..

    salam ziarah

  19. rizal jabai Says:

    FiesyaaChacha :
    nk tisu x??huu

  20. rizal jabai Says:

    p3perak :
    huu..cinta ini kekal abadi dlm mimpiku..heee

  21. Afzainizam Says:

    Salam ziarah salam takzim dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    aku hadiahkan satu ayat berkaitan gan cinta...
    Coz tah kenapa aku menyimpannya kerana aku teruja sangat akan bait-bait indah

    so aku harap ade next episode sadisss aku baca entry ko tu...

    TERCIPTA UNTUK KU


    Menatap indahnya senyuman diwajahmu
    Membuat ku terdiam dan terpaku
    Mengerti akan hadirnya cinta terindah
    Saat kau peluk mesra tubuhku

    Banyak kata
    Yang tak mampu kuungkapkan
    Kepada dirimu

    Aku ingin engkau slalu
    Hadir dan temani aku
    Disetiap langkah
    Yang meyakiniku
    Kau tercipta untukku
    Sepanjang hidupku

    Aku ingin engkau slalu
    Hadir dan temani aku
    Disetiap langkah
    Yang meyakiniku
    Kau tercipta untukku
    Meski waktu akan mampu
    Memanggil seluruh ragaku
    Ku ingin kau tau
    Kuslalu milikmu
    Yang mencintaimu
    Sepanjang hidupku

    Aku ingin engkau slalu
    Hadir dan temani aku
    Disetiap langkah
    Yang meyakiniku
    Kau tercipta untukku
    Meski waktu akan mampu
    Memanggil seluruh ragaku
    Ku ingin kau tau
    Kuslalu milikmu
    Yang mencintaimu

  22. Azrai Ahmad Zamri Says:

    salam ziarah..
    huhu..
    ak baru nak layan em0si..
    da st0p da..
    sambung next epis0d br0.. ;)

  23. rizal jabai Says:

    Afzainizam :
    thanks..lagu tu mmg besh...mendayu-dayu..huuu

  24. rizal jabai Says:

    Azrai Ahmad Zamri :
    insyallah ade next episode..mimpi belom mari da..huu

  25. funny Says:

    Nice info

  26. rizal jabai Says:

    thanks funny

  27. Inche Zana Says:

    br nk lyn ...dtg2 habis...good job anyway....smbg la...hehehe

  28. rizal jabai Says:

    Inche Zana :
    huu..mood nk sambung lom muncul..tuan puteri dr langit lom tiba

  29. BUCAHNGEMBENG Says:

    thumbs up :)

  30. rizal jabai Says:

    tenkiu..huuu

  31. eLQirani BizZ Says:

    ni cter btoi ke x neh.. da kompius

  32. nurkaloi Says:

    jiwa kacau...........haihhh...

  33. Teja Suraya Says:

    ijaiiiiii......tetiba teja pon TER TERingat kt sumone.....

    yg mghilang suddenly....adakah beliau pon begini?owhhh~~

Related Posts with Thumbnails