praktikal yg kritikal

Wednesday, March 3, 2010 2:17 PM Posted by rizal jabai
ni story pasal aku praktikal

skg aku tgh praktikal
kt jabatan audit cawangan selangor

kt tingkat 19 bangunan darul ehsan..
kpd sesape nk terjon bagunan..
aku suggest mai panjat tingkat 19 nih..
nice view owh tok mati..ahahaha


stakat ni aku da wat audit kt pejabat daerah tanah kuala langat..

yg beshnye

orang kt pejabat daerah ni

x taw pon aku ni praktikal student yg kritikal..hehe

so aku dpt la layanan sama cam pegawai audit yg lain..

ngeee

*bangge + terharu owh


setiap kali je org opanggil aku

"ye encik rizal boleh saya bantu...

encik Rizal nk dokumen ape?

perghhh..

aku dilayan cam raje..


org jabatan kerajaan ni mmg takot sikit gn org audit nih..

dorang nk markah lebih la tuh..
tu lyn kitorg cam raje..
hahahahaha

tpp aku rase besh..
byk mnde ku belajr kt cni..
byk gak kje aku wat..huu



keje2 jgak..lau ade mase terluang je aku akn bz terbabom mengaudit my facebook...myspace..blog.etc.

hehe..on9 free la..hahaha


jgn tiru aksi ini dirumah okeh..hehe

3 Response to "praktikal yg kritikal"

  1. taqO Says:

    hehe..wah2..
    cam raja ek..best2..tuah ko la tu.
    so,byk la pengalaman ni? :)

    Pic yg last tu,xleh trime.haha.

  2. rizal jabai Says:

    pic yg last tuh 18SG..GANAZ GYLER KE?hahaha

  3. alanThecrew Says:

    ye la org x pasan ko stdnt praktikal sbb muke ko dah tue...haha
    jgn mare....

Related Posts with Thumbnails