10 Tahun sekali je..kau sanggup??

Tuesday, July 6, 2010 7:55 PM Posted by rizal jabai

Assalamualaikum..wahh rindunyerrr nak update blog

ijai sekarang tengah mood in love

sangat best..tapi bukan itu ijai nak cerita

sekarang dah bulan Julai
chapter baru bermula dalam hidup ijai

baru abes paktikal,takde mood nak sambung stadi lg
so apply la part time 7Eleven,saje nak tambah duit poket

tapi tak sempat nak start kerja

ijai terima tawaran untuk Menjadi PEMBANCI

tau tak apa tu Banci Penduduk dan Perumahan?

haaa,semua mesti tak tau kan
Kalau nak tahu

Banci ni dibuat
10 Tahun sekali je


so ijai sangat bertuah dapat join dan berkhidmat utk negara
Banci dibuat untuk mengetahui maklumat penduduk di malaysia

untuk merangka pembangunan dan perancangan 10 tahun akan datang

so kali nih ijai akan update blog pasal mood Banci je la..
lagi satu nak bagi tau,Hari Banci adalah
6 JULAI 2010 sehingga 22 OGOS 2010

ada banyak info untuk semua pembaca,,supaya bersedia berjumpa dan menerima kehadiran pembanci untuk mebanci anda semua,so nantikan kan ye :D
*baru je habis kursus selama seminggu utk jd pegawai banci nih tau..huu~

11 Response to "10 Tahun sekali je..kau sanggup??"

  1. NaNaJoe Says:

    ijai..
    banci kat mane? hehehe~~
    nant dtg umah nana, nana masak sedap2.. :P

  2. Terry ♥ Says:

    banci jangan tak banci..nanti dibenci.. huhu.. ape aku merepek ni? :P

  3. taqO Says:

    Salam abg ijai.

    hehe.banci ye bang.
    baik2 tau..baru masuk harian online.
    Pembanci nk kene kejo ngan anjing,
    ekekek~ :P

  4. Ery Farieha Says:

    ijai
    jemput dtg rumah
    hehehehe

  5. echah mashuri Says:

    bnci best pe...bleh borak2 gn tuan umh..tp dpt yg uncle cmtuh yg xbest uh..uuhuh

  6. rizal jabai Says:

    NaNaJoe :
    ijai banci area puchong la nana..hehe..msak sedap2 nnt delivery pucong ok..hehe

  7. rizal jabai Says:

    Terry ♥ :haha...banci ye moge x dibenci..mkn kerepek lg sedap kannn :)

  8. rizal jabai Says:

    taqO :salam..ye..aku fire sume anjing2 tu...hahaha..wish me luck ok :)

  9. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :
    ery thanks ye..nnt ijai dtg..nk duit raye..hahaha tetiba lak kan ;)

  10. rizal jabai Says:

    echah mashuri :tau x pe..kann,,,hee borak2 pastu leh ngorat ape yg patot..ahahaha

  11. Anonymous Says:

    Selamat membancuh..eh..membanci..jgn benci2..lalal~

Related Posts with Thumbnails