Acha Septriasa dan Diana Danielle ajak dating, buat aku datang lambat ke gathering Geng Blogger

Monday, August 30, 2010 2:30 AM Posted by rizal jabai
Assalamualaikum dan selamat  sejahtera
ijai  nak  update  pasal gathering Geng  Blogger yang diadakan di Dataran Shah Alam
untuk makluman  semua
event  yang  bermula jam 3.30 petang(dalam atucara)
tapi time tu ijai  ada di Kuala Lumpur berjumpa buah hati
Acha Septriasa dan Diana Danielle
sebab  terlalu  asyik  dating
ijai  pun terlambat untuk  ke gathering berbuka puasa
dalam  jam 5.30 petang baru ijai sampai kat Plaza Alam Sentral
bergegas owh  merempit ..haha
dari Kuala Lumpur  ke  Shah Alam
padahal rumah ijai  kat  Shah Alam je..hehe
tapi Alhamdulillah
rasanya  tak  ada  siapa  kot  yang perasan atas keterlambatan  ijai  nih..huhu
Acha yang  ajak dating..hehe
Diana Danielle memang  sempoi..she so sweet.

Ok,berbalik kepada agenda  asal.setelah ijai sampai dirumah
ijai kontek sahabat baik ijai en.taqo
untuk menemankan ijai pergi ke Gathering ini
terima  kasih en.taqo

peace  en.taqo,en.suffer kusyuk  je  ea..hehe


dari kiri cicakman,spiderman,batman,ironman dan superman..hehe

memang  best  kumpul  ramai-ramai  macam  nih


pergi ke bazaar  ramadhan,ready  untuk  berbuka


menuju ke Dataran Shah Alam untuk  sesi  melantak(berbuka dengan lahapnyerr..hehe


makan  time..yeppiii..


aktiviti  santai.berkenal  dengan  lebih rapat dengan blogger


bergambar kenang kenangan sebaelum acara berakhir
konklusi untuk  event  ini;
ni 1st time ijai  join.,
sangat bagus sebagai platform kita berkenal dengan lebih rapat dengan blogger
banyak benda boleh kita  kongsi bersama
nak kutuk orang
nak menghanjing(mengenakan orang)
nak berkongsi cerita dan pengalaman
dan sebagainya

acara  seperti ini  memang  perlu diteruskan dan diperkembangkan
barulah dunia blog akan makin mantap..

TAHNIAH kepada saudara  joe  dan  semua blogger  yang  join  gathering  ini
kerana tanpa   komitmen dan kerjasama yang baik dari  diri kita sendiri,
maka tak kan ada gathering seperti  ini

dapat jumpa ery,nur suaidah, kech,chaon,yusenze,azizankadir,nizam limited,suffer8zine,
jumpa secara live  darkbatman 

memang  best!!!ramai  lagi  blogger  yang  ijai  tak  sempat  nak  ngorat  berkenalan..hehe
add la  fesbuk ijai (search  Ijai Jajai)..nanti  kita  borak-borak  lagi  ok  ;D




P/s: ijai lebih  berdebar nak pegi gathering berjumpa dengan blogger  daripada  keluar dating  dengan Acha dan Diana Danielle..huhuhu


47 Response to "Acha Septriasa dan Diana Danielle ajak dating, buat aku datang lambat ke gathering Geng Blogger"

  1. ENCIK TIKUS Says:

    wah~ jeles2 bila anda dapat berjumpa sama itu acha and diana. isk T.T

  2. rizal jabai Says:

    ENCIK TIKUS :hehe..minnie mouse kan ade peneman encik tikus..hehe

  3. Terry The Terrible Says:

    omg. acha and diana ! D: u so lucky u! huhu~!

    sigh! kan best kalau terry dpt join! ngek! :((

  4. hamzah ian Says:

    terbaik la..

  5. rizal jabai Says:

    Terry The Terrible :nanti terry join la..hihi

  6. rizal jabai Says:

    hamzah ian :yup..moment yg terbaek..feel so lucky.. :D

  7. ProfHariz Says:

    bilalah prof berkesempatan macam tuh

  8. rizal jabai Says:

    ProfHariz :satu hari nanti kot..insyallah ;D

  9. molmolla Says:

    aigooooooo!!! cantiknya mereka berdua :( hahaha. jeles tak masal. nway kan anda memang suka ketawa lah! hahaha :D

    opssss! ada gmbr ku kt situ laaaa~ :) enjoy gila kat event nih

  10. rizal jabai Says:

    molmolla ;hahahahaha..ketawa itu penawar duka dan ubat awet muda..hahaha
    mmg enjoy..ngeee..kamu mmg ade disitu..hehe

  11. adrinaqamarina Says:

    wah ijai, mantop, 2 sekali gus tu. adeh.

  12. YuSeNzE - KniGhT Says:

    cess..!! acha xnak weh... nak diana.. hahha..

    eh.. konpom org yg baca komen aku ni kata aku da giler.. hahha...

    aahh.. ko jgn nak kasi alasan.. seme org tggu ko jer tau.. skang nih sebagai alasan aku nak belakon ngan diana.. pak gurad pon xpe dah.. hahahha..

  13. YuSeNzE - KniGhT Says:

    asal aku bnyak sgt typo nih.. da ngantuk la nih.. hahha..

  14. azizan4444 Says:

    haha..pe barang yus nak jd puard guard.x mencabar langsung..

    aku bergmbr ko ng jai mcm aku bergmbr ng diana dah kot..hahaah..

  15. YuSeNzE - KniGhT Says:

    wakakkaka.. betol la jan..
    lupa lak nak mintak t/tgn azizan kadir tadi.. eh.. silap2.. t/tgn ijai.. hahha..

  16. akuzle Says:

    salam komen...

    awk x sempat jmpa akak... akak pon x sempat nk kenal2 ngan awk... hope nextime leh gebang2 lah...

    p/s: dah add awk kt FB...eheheheh

  17. taqo Says:

    Salam.
    hehhe. wah2.sekali acha da.. :D
    best pi gath for blogger.
    tapi sury den xbyk ckp.
    den ni pemalu sket. ahaks~ :D

  18. Ery Farieha Says:

    jumpe artis je keje ijai neh
    huh
    jeles
    hahahaha

    yeayy ade link ery
    thanx ijai
    jumpe lg ye
    heheheh

  19. MuNsYi SaMa Says:

    best gath ni :)

  20. bspotgurl Says:

    waaahhhhhh
    sungguh jelesnyeeee

  21. Hizami Rahim Says:

    kau memang.
    ngengade!
    haha.
    sampai hati tak ajak aku jumpe acha.

  22. tiafazunia Says:

    ciscis! starting da menipu eh!


    tia pon nervous gyler nk pegi! tp overall best sgt! :))

  23. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :hehe..rezeki dpt 2 sekali gus..ngeee

  24. rizal jabai Says:

    YuSeNzE - KniGhT :hahaha..ok la.acha luar negara tu..hihi.jd la pak guard..mmg acha nk ade bodyguard utk jaga dia skg nih..hehe

  25. rizal jabai Says:

    azizan4444 :haha..aku yg bertuah dpt begamba dgn azizan kadir..hehe..nnt jmpe lg nk mntak sain dgn yus ngan azizan kadir..hehe

  26. rizal jabai Says:

    akuzle :aah tak sempat nk bekenal-kenal dgn semua..insyallah ada lg peluang..kita bekenal dlm blog..hihihi

  27. rizal jabai Says:

    taqo :haha.iwa nk date ngan acha x?ngeee..ko ikot skali pon dh ok iwa..adela aku peneman setia..hehe

  28. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :hehe..artis yg minat kat ijai..nak wat camne..hahahahaha

    nnt kita jmpa lg ok..mkn kuih raye same2..ngeee

  29. rizal jabai Says:

    MuNsYi SaMa :yup..agree wit u..mmg best..;D

  30. rizal jabai Says:

    bspotgurl ;jumpa blogger sama mcm jmpa artis jugak..INSYALLAH ADE peluang nya utk kamu..ngeee~

  31. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim :haha..aku ngengade..siot je eh...hhahah
    nnt aku ajak kau bila aku nak date ngan acha ok..hihi

  32. rizal jabai Says:

    tiafazunia :huhu..bukan tipu..memang betul-betul saya jumpa acha ngan diana sebelum gi gath..keadaan mmg kelam kabut...nasib baik sempat join..hihi..siap tukar baju dulu..tp stil seluar yg same..haha

  33. [z@ck] Says:

    jeles jeles jeles

  34. nisa Says:

    ijai.. nk jupe acha.. adus minat gler kt die..hehe

  35. rizal jabai Says:

    [z@ck] :huhuhuhu..

  36. rizal jabai Says:

    nisa :hehe...nnt kita set date..ngeee

  37. Kech Hidayah Says:

    jeles gila!!! comelnya acha tu kan ijai?braces dia dah bukak eh?jeles nya..apsal bangau sekor neh asik jumpa artis eh?hahaha..thanks link!!

  38. Fara Dee Says:

    haish dapat jumpa siti . then acha and diana pulak , best !

  39. NiZaM Limited Says:

    Oit..aku prasan ko datang lambat..
    yang malam tu aku dah balik..tak dpt bersuai kenal ngn sume..=p

  40. rizal jabai Says:

    Kech Hidayah :hehe..aah acha mmg comel..kech pon same comel,kiut miut je eh..hehehe

  41. rizal jabai Says:

    Fara Dee: alhamdulillah..rezeki..ngeeee

  42. rizal jabai Says:

    NiZaM Limited ;hehe..kantoi lak ko perasan..naseb baek tak kena denda kan..hahaha..mlm tu lg best.hihi

  43. Eazy Izzuddin Says:

    ala...
    nak jumpe gak mereka..
    psst stay shah alam belah mane?
    xD

  44. rizal jabai Says:

    Eazy Izzuddin :nak jumpa ke..insyallah nnt ade la peluang jumpa tu..hehe

  45. akmalhilmi Says:

    cis kaw
    date nan acha n danielle xajak
    hahaha
    btw
    keep in touch
    papahal roger jewh :)

  46. rizal jabai Says:

    akmalhilmi :hehe..mane bole syer..ahahahaaha

  47. penaberkala Says:

    adei, berdebar jantung gue
    igt diana danielle betul2 yg singgah,haha

    opps, ijai dah potong lain
    melepas dah la
    jumpa dia next time ckp I kim salam

Related Posts with Thumbnails