Jadi pelajar Akademi Fantasia..ahh fantasi je tu

Friday, September 3, 2010 11:47 PM Posted by rizal jabai

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
ijai nak  join Akademi  fantasialah  musim akan datang  nih
rasa  macam suara katak panggil hujan nih  boleh jual  je
ye lah  kang musim kemarau
suara emas yang sumbang  ini lah diperlukan
betul tak???hihihi

okeh lupakan je  niat tu,
ni nak update pasal ijai join berbuka puasa bersama bekas pelajar Akademi Fantasia
bertempat di Serambi Pak Engku
bila jumpa semua nih secara live
terus terbantut nak join Akademi Fantasia
hanya jadi fantasi je lah..huhu

untuk penceritaan yang lebih lanjut..
selamat menjamu mata anda dengan gambar-gambar  yang ijai  snap ini
Mila  cakap..Mila  ni  tinggi  tau..ijai  jangan  nak  pakai  kasut  tumit lagi  bila bergambar  dengan  Mila  ok..hahha


Hafiz  yang  senyumannya jelas terpancar..gembira  dapat berjumpa  ijai..wakakaka


Obrey salam  ..pastu  mintak duit  raya  kat  aku..ish3..ni  kes  buli  nih..haha


Salam  dengan Yazid,kenapelah dia tak bagi aku duit raye
Aril ajak main mercun.pom  pom  pom

Akim yang cool  malam tu

Kami memang  sehati sejiwa  berjiwa  pinky...hehe

dapat jemputan  khas kemajlis ini daripada Nas Adila

Nas Adila dan Rubisa menghiburkan tetamu yang hadir

Semua bekas pelajar Akademi Fantasia bergabung menyanyikan lagu Hari Raya


last captre  bersama Nas Adila  and  Fans


Majlis berbuka puasa yang diadakan di Serambi Pak Engku


inilah tuan tanah Serambi Pak Engku

Nama  binatang  ni  Gumuk..beliau  sangat comel..tapi lagi comel ijai nih..hahaha

p/s:harap korang janganlah boring baca cerita pasal artis kat blog ijai nih,sebab banyak lagi ijai nak update pasal kegiatan ijai nih..sokonglah ijai  dan jangan lupa AFUNDI IJAI dan hantarkan ke 39009 ok..hehe

35 Response to "Jadi pelajar Akademi Fantasia..ahh fantasi je tu"

  1. adrinaqamarina Says:

    haha. oke. seres nak senyum. adeh. cumil la gumuk tu.

    actually nak scroll gambar akim je! haha.

  2. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :hehe..ijai pon comel gak kan..hahaha
    akim mmg ade utk adrinaqamarina ..ngeee~

  3. Hizami Rahim Says:

    haha.
    apahal la sejak dua tiga empat lima menjak ni dok bergambar dgn artis je?
    haish.
    musykil ni.
    hencik ijai ni artis jugak ke?
    cepat mengaku sekarang!
    huhu.
    mana la tahu kot2 zami terlepas pandang artis seperti hencik ijai ni.
    :P

  4. Ery Farieha Says:

    ijaii
    tengok
    x ajak lg :(

  5. atok Says:

    artis lagy ahha

  6. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim : haha.semenjak 2 menjak nih artis yg asik ikot iji..nak wat camne encik zami oi..hehehe..aku bkn artis..feeling je mcm artis..wakakaka

  7. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :ery..huhu..ijai 'ter'pergi.uhuhuhuk

  8. rizal jabai Says:

    atok :aah..terima kasih sbb dtg cni lg..hahaha

  9. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    macam mana ijai boleh join sume program dengan artis ni ek?

  10. rizal jabai Says:

    Nur Hawa Mohd Zin :ijai join sume ni..kawan yg ajak..kawan ijai ni presiden kelab peminat artis..hehe

  11. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    oooo....patut lah...heheh..best ke ek? awe tak sume artis minat...kalu tak minat tu jumpa pun tak nak amik pic...tapi kalu minat mmg excited lah...lalalal

  12. rizal jabai Says:

    Nur Hawa Mohd Zin ;kalau hawa jenis yg minat baru tau ape perasaan ijai nih..hehe

  13. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    heheh....tau..tau...lalalal...mesti banyak album ijai ngan artis

  14. nadia Says:

    hey, new walker here.

    btw ijai.
    blog ko mmg kena dgn slogan ko
    "subjective.kreatif.reality.kehidupan"
    tambah kena letak glemer/ fame je sbb byk betol gamba ko ngn artis eh. ;p

    plus. aku suke background ko. attractive :)

    p/s : maybe u can check my blog too?

  15. azizan4444 Says:

    puas aku usha jai..x berkenan d hati semuanya..hahaha

    ok jgk tu ko join af...kredit aku yg payah nak abes bole afundi ko nnti.hahaha

  16. rizal jabai Says:

    nadia :terima kasih nadia atas komen2 itu..ijai sgt hargainya..nnt glanmer itu akn dtg dgn sendirinya..hehe

  17. rizal jabai Says:

    Nur Hawa Mohd Zin :eh takde la banyak..sikt je..ngeeee..album gamba ngan kawan2 lg banyak..sbb kwn2 ni lg penting dr artis..hehe

  18. rizal jabai Says:

    azizan4444 :abe nak yg comel molek mane lg nih??ish3 demand betul..ahaha
    jgn lupe undi ok..lau baik hati lg..top up kan aku skali ok..wahahaha

  19. NichKhun Says:

    ijai neyh.. nape tak jadi artis ijai? hahahha

    ijai.. gumuk tu ag comel dari ijai..
    haahaha gurau je.. wekkk
    ijai.. gumuk tu binatang ape?

  20. rizal jabai Says:

    NichKhun :hahaha..tggu mase dan rezeki la nikon ..huhu
    gumuk tu spesis tupai..entah la jai pun tak sure sgt..hahaha

    ijai comel mcm dumuk tu kann..hahahah

  21. Encik Tikus Says:

    En.Tikus lagi comel dari sumuk tue. hehe

  22. rizal jabai Says:

    Encik Tikus;ye lah en.tikus..sgt comel..hehehe

  23. Anonymous Says:

    ~tak ajak pun jumpa artis...
    majuk..
    @diraf dias

  24. rizal jabai Says:

    @diraf dias...nak kne cubit ke?
    budak name jai ni di angkut oleh makhluk bername diraf dias utk berjumpa sume artis nih tau..hahahahah

  25. Chaon Cornerz Says:

    afundi ijai.. hahha.. peewitt.. pergh.. bergambar dengan artis saje.. bile nak jadi artis plak nie..? =)

  26. [z@ck] Says:

    dah mcm artis dah aku tgok ko ni.
    =P

  27. rizal jabai Says:

    Chaon Cornerz :jgn x undi ok..ahahahaha..lau x undi x dpt la jd artis..wahahaha

  28. rizal jabai Says:

    [z@ck] :haha..cuba ttup mate..xdenye mcm artis..hahaha

  29. DaHLia Says:

    ijai, nak afundi 50 terus boleh ke?
    lepas x ni? miahhaha

  30. fiD Says:

    ni tingkat berapa bro? lain sikit, heee

  31. rizal jabai Says:

    Dahlia :hahah..dipersilakan :P

  32. rizal jabai Says:

    fiD:ini tingkat yg sama..tp bahgian luar...yg ko mkn tu bagian all yg ade pentas besar tu kan :p

  33. hamzah ian Says:

    mana2 gua pergi ada ucapan hari raya.. so gua ikut skali.. haahaha..

    slamat hari raya

  34. rizal jabai Says:

    hamzah ian :
    haha..kemana kau terbang kt situ aku nak lastik..yeahh
    selamat ari raye :)

  35. Nur Fannun Says:

    ala yg last tu comel..

    Minyak wangi pilihan di hari lebaran

Related Posts with Thumbnails