Siti Nurhaliza jual Ferrari ganti Proton Inspira

Friday, October 15, 2010 12:48 PM Posted by rizal jabai


 Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
Siti Nurhaliza  vs Proton Inspira
adakah Siti Nurhaliza  akan menjual Ferrari merah kesayangan beliau untuk
digantikan dengan kereta Nasional Proton Inspira
kalaulah Datuk Siti  trade  in  Ferrari  dengan Proton Inspira
boleh  dapat sepuluh bijik Proton Inspira tu
boleh bagi  ijai sebijik..hahahahaha




rasanya tak payah nak trade in bagai,
Datuk Siti boleh tambah lagi Sepuluh  buah proton Inspira 
untuk disedekahkan kepada  tukang masak beliau,
kepada tukang kebun beliau  dan  jiran tetangga  beliau..hehe
*memang mengarut..huu .. ijai  ijai..hehe

ok cerita sebenarnya adalah  nak bagitahu
kat semua pembaca  blog ijai + cakap = dengar
semalam  trafik  yang  sangat  sesak dan mencanak ke  blog ijai
adalah disebabkan  keyword Proton Inspira
carian digoogle  melebihi  sampai 186 carian



paling  peliknya  ijai tak pernah update entry Proton Inspira

dan bertambah pelik bin ajaib
carian google keyword Proton Inspira terus ke entry berkaitan entry Datuk Siti Nurhaliza





apakah  perkaitan  semua  ini
nak review mengenai Proton Inspira sila tanya  encik google  ok..hehe




p/s:tajuk diatas  hanayalah  gimik,takde kaitan yg masih hidup atau pun sedang lena dialam kubur.huuu
"Datuk siti nanti  janagn lupa bawak ijai jalan-jalan naik Ferrari  ok"...heee


Kalau   korang,korang nak beli kereta tempatan atau kereta luar negara?

29 Response to "Siti Nurhaliza jual Ferrari ganti Proton Inspira"

  1. AMIRA IS MIRA Says:

    fuhhhh...keputusn yang peik didengar

  2. nurkaloi Says:

    perghhh...
    slmat ku bace smpai abes ini en3 sblum aku bergossip ngan mmber diluar
    slmat ku tak caye ag
    haihh syg syg seribu kali syg laa ijai lau nak tukar annn

  3. nisa Says:

    siti xmen la trade in ni...die trus bli je proton inspira tu....hahahha...tp cntik gak inspira tu....huhuuu..

  4. rizal jabai Says:

    AMIRA IS MIRA :hehe..kepelikan itu ijai yg cipta..hahaha

  5. rizal jabai Says:

    nurkaloi :hehe...starting tu saja bikin saspen...ngeeee
    tau x pe..dr tuka baik sedekah je ferrari tu kat ijai je..haha

  6. rizal jabai Says:

    nisa :siti nurhaliza boleh beli sejuta keta sorong...hehe..proton inspira mmg stylo..nmpak sgt dasyat

  7. ~♥ iella ♥~ Says:

    betol tue..CT leh beli lg 10 biji inspira klu dia nk ...dia mampu...den ja yg tak mampu...hihi

  8. nurkaloi Says:

    haahh tawu takpe
    sedekah kat ijai
    sedekah kat aku skali baru o.k
    hehehe

  9. ~♥ iella ♥~ Says:

    Salam Kenal,

    http://fadthnwan.blogspot.com

  10. AiDa AzRyN Says:

    aida nak beli keta mainan je boleh?:P

  11. rizal jabai Says:

    ~♥ iella ♥~ :murah rezeki ct..hehe

  12. rizal jabai Says:

    nurkaloi :saling sedekah sesama kita..kita semua akan gembira :D

  13. rizal jabai Says:

    ~♥ iella ♥~ :salam kenal..nnt jai singgah blog anda :D

  14. rizal jabai Says:

    AiDa AzRyN :dah beli nanti ,kita main same2 ok..hehehe

  15. rossoneri Says:

    wahhhhh kereta dia ferrari keeeeeeee...

  16. meo Says:

    wah... inspira... my inspiration

  17. Norhayati Rostam Says:

    kalau tengok result keyword, memang tak sah kalau takde yang pelik.
    ahahaha

  18. rizal jabai Says:

    rossoneri :ferrari salah satu..yg selalu ct naik mercedez..ade byk keta owh.huu

  19. rizal jabai Says:

    meo :my ispiration also..hehe

  20. rizal jabai Says:

    Norhayati Rostam :pelik bin ajaib yg mengundang tanda tanya..hahaha

  21. darkbatman Says:

    mantap bro..hehee..
    patutlaa google dtg..inspira rupenyee.ahaha

  22. MR. MIND Says:

    support kereta malaysia

  23. rizal jabai Says:

    darkbatman :google ni baik..hahaha

  24. rizal jabai Says:

    MR. MIND :good...tingkatkan jiwa patriotik kita..malaysia boleh :P

  25. noor afzan Says:

    pergh..
    ni SEO apakah?

  26. rizal jabai Says:

    noor afzan :SEO tu apa..hehe

  27. nurkaloi Says:

    hahahaha
    yer sye stuju....!!!

  28. Faizal@PeJAY Says:

    aku pelik bnyak tul ko tgkap gmbar ngan artis..ko ada vip pass ke..haha

  29. Biela Sapine Says:

    fuyoo

Related Posts with Thumbnails