Alyah tumpaskan Lady Gaga sampai bisu

Friday, November 19, 2010 12:41 PM Posted by rizal jabai
Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Alyah dulu  lagu hitnya  Tak Mungkin Kerna Sayang
kini Muncul dengan  single terbaru
lagu Kau Bisu
pelancaran video klip Kau Bisu telah diadakan di Red Box The Gardens
dan dihadiri oleh media cetak dan media elektronik untuk  menghebohkan kepada dunia
Video Klip Kau  Bisu telah  siap!!hehe
tidak lupa  tetamu V.I.P iaitu Tan sri Ijai Jajai,Datuk Paduka diraf dias,dan tetamu kenamaan yang lain dijemput khas untuk menyaksikan pelancaran video klip terbaru Alyah
"Lady Gaga Malaysia..itu  orang  cakap...akak  tak  kisah" 

Majlis di acarakan oleh Didie Alias  yang baru balik dari planet Marikh
baju  alien  yang  dipinjam nya  sangat  comel..haha
Kostum  dan  baju  yang digunakan didalam video klip Kau Bisu


Kasut    yang  tak  ada  dijual  di kedai Bata..hehe

Ijai  dah ready nak perform nih...jom!!!

kak Alyah...Congratulation  okeh..good luck!!
jom  kita  layan video klip  baru  Alyah  ni
video yang  sangat  best..walaupun  ada yang  cakap tak ada identiti..
tiru  orang luar
sekurang-kurangnya yang  baik  dan yang  canggih  itu  dicontohi  dan dijadikan panduan
sebagai  rujukan  untuk kita  memajukan diri
insya'allah dari  situ  kita  akan belajar  sesuatu
tak ada dah video klip berlari  nyorok belakang pokok,berlari kat tepi pantai
hee


24 Response to "Alyah tumpaskan Lady Gaga sampai bisu"

  1. rossoneri Says:

    kasut itu sangat cun

  2. Encik Tikus Says:

    Lady Gaga pasni kompem tak nyanyi dah

  3. AiDa AzRyN Says:

    Lawo kasut2 tu~ ;D

  4. Keyrill Eduardo Willeyhem Says:

    amboi! :P ni peminat dia yang komen nih! hehehehe ... :)

  5. rizal jabai Says:

    rossoneri :aah sgt cun..tp jai tak bole nk pakai..haha

  6. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :haha..kalau lady gaga btul2 bisu..mmg tak nyanyi lah..haha

  7. rizal jabai Says:

    AiDa AzRyN :hehe nk ke kasut tu..alyah bg sebelah je..haha

  8. rizal jabai Says:

    Keyrill Eduardo Willeyhem :haha.ijai minat alyah..alyah pun minat ijai..wakakakakaka

  9. FeeZ~Hafizah~cucuatokaji Says:

    peliknye..npe takleh tinggal jejak kat cbox..huwaaa...nak nages ni :(

    slmt berkenalan ye..thanks sudi singgah page sy

  10. khaiyisah husna Says:

    meletop cik alyah kite...
    terminat kat costume alien didie^^

  11. Anip™ Says:

    cantik ar costume alien nie..

    1)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog
    2)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

  12. rizal jabai Says:

    FeeZ~Hafizah~cucuatokaji :huu ade problem kt c.box tu kot..huhu
    selamat bekenalan :)

  13. rizal jabai Says:

    khaiyisah husna :noge ade sinar yb meletup utk alyah...hehe..baju alien tu pujaan ramai..ngeeee

  14. rizal jabai Says:

    Anip™ :kostum alien tu xde dijual kt mne2 melainkan dibulan..haha

  15. akmalhilmi Says:

    tak silap aku
    sandrakn dia pye fashion dsgner
    lpe la name dia

  16. rizal jabai Says:

    akmalhilmi :ye kot nme pereka tu lebih kuarng la dgn ko sebut tu..hehe
    mmbe ko ke?

  17. YuSeNzE - KniGhT Says:

    Giler tergugat iman aku usha gamba paling last tu.. wakakka..

  18. Chaon Cornerz Says:

    posing baik punya yang last tue.. hahha.. Mula2 je tiru takpe la.. nak improvekan kualiti kat malaysia nie. Nanti bila dah terer takde la nak tiru2 ke ape ke dah..

  19. Db Cooper Says:

    style nie mcm gothic pon ada

  20. rizal jabai Says:

    YuSeNzE - KniGhT :yus ko memang..tutup mata ko tu...hahahahaa

  21. rizal jabai Says:

    Chaon Cornerz :betol kata2 mu itu abg limau....semapt eh intai last ic tu..hahaha
    pemulaan tu kdg2 kita kne byk explore..

  22. rizal jabai Says:

    Db Cooper :aah mcm gothic...dasyat dan unik gaya alyah nih :)

  23. ||| PöJìé PööH ||| Says:

    Baru launch ek?
    I dah buat review pun..
    Btw dia sgt meletop dalam vc tbaru nih!
    Xkisah la org nk cakap di tiru or what tapi dia berani lain dpd lain!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  24. tia Says:

    tp dye rambot pendek cam tak semart je ouh!

Related Posts with Thumbnails