sedih tak dapat jumpa Lisa Suri Hani

Thursday, November 18, 2010 2:12 PM Posted by rizal jabai
 Assalamualaikum kepada semua,dah lama tak update blog
last ijai update pasal pra Anugerah Festival Filem,
pastu kononnya ijai nak update sampai kemuncak anugerah,
tapi sampai sekarang tak ada khabar berita
ijai frust menonggeng,kecewa  dan tengah bekabung
sedih tak dapat jumpa Lisa Suri Hani...huhuhu
ijai tak dapt join  pergi terjah  artis  kat  Festival itu disebabkan  kesibukan diri yang melanda bagai Tsunami..huhu
Thanks kat Kawan ijai yg dapat pergi dan snap kan gambar Lisa Suri Hani untuk ijai.hee
tapi sebelum kemuncak Festival Filem tu,ijai sempat menyibukkan diri untuk skodeng raptai penuh
so terubat la sikit sebab dapat jumpa Diana Danielle..hee

peng  peng..Diana Danielle  sangat  baik..


 Dapat  snap  gambr dengan syamsul Yusuf,yang akan  perfom masa malam Anugerah tu
Syamsul jadi  rapper  owh..hehe


yaw  yaw   ting tong  bro..haha


 Farah Asyikin  yang  akan perfom lagu ERT (Ekonomi Rumah Tangga)



Masa  snap  gambar nih..Raja Farah belum  menikah  lagi..hehe

*sorry  sangat-sangat..ijai  update  story yang  dah   lama  berlalu
janji  ijai  sempat  publish  entry  ni  untuk  tatapan yang  setia  menjenguk  blog  ijai..huhu
keputusan Lengkap Anugerah Festival Filem Malaysia

Anugerah Khas Juri FFM23:
1. Filem Cinta Ais Kacang
– Asia Tropical Film
2. Filem Woohoo
– Astro Shaw
3. Filem Estet
– Naga VSX
4. Filem Muallaf
– NZX Film

 Anugerah Poster Terbaik
– Filem Belukar

 Anugerah Kostum/Busana Terbaik
– Hasnan Yaakub dari Filem Magika – KRU Studios

. Anugerah Lagu Tema Asal Terbaik
– Edry Abdul Halim – Filem Magika

 Anugerah Penataan Bunyi Terbaik
– Brian Ng dari V3 Samseng Jalanan

 Anugerah Penataan Seni Terbaik
– Anuar Paharudin & Johan Lucas dari Filem Magika

 Anugerah Pelakon Harapan Lelaki
– Shashi Taran dari Filem Estet

 Anugerah Pelakon Harapan Wanita
– Daphne Iking dari Filem Belukar

Anugerah Pelakon Kanak-Kanak Terbaik
– Fimie Don dari Filem Magika

 Anugerah Pelakon Pembantu Wanita Terbaik
– Yana Shamsudin dari filem Adnan Sempit

 Anugerah Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik
– Shaheizy Sam dari filem Evolusi KL Drift 2

 Anugerah Pengarah Harapan
– Edry Abdul Halim dari Filem Magika

 Anugerah Filem Komedi Terbaik
– My Spy Dari Kru Studios

 Anugerah Lakon Layar Terbaik
Pemenang: Jumaatun Azmi – Filem Haq

 Anugerah Cerita Asal Terbaik
Pemenang: Ahadiat Akashah – Lagenda Budak Setan

 Anugerah Sinematografi Terbaik
Pemenang: Raja Mukhriz – Filem Niyang Rapik

 Anugerah Penyunting Terbaik
Pemenang: Hisyam Jupri & Syamsul Yusof dari Evolusi KL Drift 2

Anugerah Skor Muzikal Asal Terbaik
Pemenang: Edry Abdul Halim – Magika

 Anugerah Filem Animasi Terbaik
Pemenang: Buas
Anugerah Dokumentari Terbaik :
Suatu Ketika Laskar Senoi – Astro Entertaiment

 Anugerah Filem Pendek Terbaik
Pemenang: Project
Anugerah Pelakon Veteren Lelaki FFM23:
Seniman Tamam Idris
Filem Boxoffice FFM23 :
Filem Adnan Sempit
Anugerah Pelakon Veteren Wanita FMM23 : 
Seniwati Datuk Sarimah Ahmad. Anugerah Khas Penggiat Belakang Tabir FFM23 : Johari Ibrahim.
 
 Anugerah Pelakon Lelaki Terbaik
Pemenang: Bront Palarae – Filem Belukar

Anugerah Pelakon Wanita Terbaik
Pemenang: Lisa Surihani – Lagenda Budak Setan

 Anugerah Pengarah Filem Terbaik
Pemenang: Shamsul Yusof dari Scop Productions membawa pulang sebuah trofi & hadiah RM20ribu

 Anugerah Filem Terbaik FFM23
Pemenang: Filem Magica membawa pulang sebuah trofi & RM50ribu
 
utk  gambar2 artis  di  ffm..singgah  sini  ye..hee
 


6 Response to "sedih tak dapat jumpa Lisa Suri Hani"

  1. adrinaqamarina Says:

    a'a la, gambar dengan lisa tak de. ala kenapa tak de. haha

  2. Anip™ Says:

    cool~ dpt bergambar dgn artis..heheh~

    Buncit Itu Seksi, Buncitkah Korang?
    10 Cara Korang Boleh Rosakkan Kepala Hotak Korang Sendiri !

  3. diana Says:

    rozita che wan ni memang saja nak tunjuk ke aset2 yang dia ada tu,..
    sorok2 tak boleh ke??naik geli pun ada..geli nak muntah ye..
    bukan geli2.!!

  4. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :huwaaaaaa..sbb takde la jai tgh sedih nih..hahaha

  5. rizal jabai Says:

    Anip™ :hehe...nasib bdn je...heee

  6. rizal jabai Says:

    diana :salah parking komen nih..hehe..
    rozita mmg mantap dan dia nk tunjuk kt org tu..huhu

Related Posts with Thumbnails