nak jadi artis?nak jadi model?emailkan maklumat anda

Tuesday, January 4, 2011 1:45 PM Posted by rizal jabai
Sekarang  ijai  bekerja di spmodels agency
ijai bekerja dibahagian admin
sekarang kerja ijai ialah  mencari bakat-bakat yang boleh ditonjolkan dan dijual kepada pasaran
antara talent yang diperlukan ialah

Emcee/Host/Pengacara
sesiapa yg dah berpengalaman  buat  emcee  kenduri kahwin,dinner
kalau nak job..sila  emailkan contact number anda kat ijai
kalau ada job,boleh ijai sebarkan

 model peragaan
emailkan gambar
kanak-kanak pun boleh join

penari 
(berkumpulan/jenis tarian apa sahaja)
anda  ada kumpulan,persatuan yang  aktif menari dan membuat persembahan

live band
kepada anda  yang ada band,atau kawan-kawan anda yang  ada band
yang memerlukan platform atau peluang
untuk beraksi
emailkan butir band,contact number kat email berikut

ijaijajaispmodels@gmail.com
sertakan contact number  atau email  untuk ijai berhubung dengan anda

maklumat lanjut layari  http://www.sp-entertainment.net/


11 Response to "nak jadi artis?nak jadi model?emailkan maklumat anda"

  1. Fairuz Fazilah Says:

    is it true?

  2. Fairuz Fazilah Says:

    sure nt ada kena payment kn?

  3. nurkaloi Says:

    wahh skrg ijai jd promoter plak heheh...=p

    layannnn

  4. jaya jr Says:

    haha..mmg membuka peluang betol laa ni ek ijai

  5. FIFIEY LYCHEE MARATION Says:

    wahh, en.ijaii promotee lah! haha;) goodluck in ur new career eh!

    happy new year:)

  6. YobSumo Says:

    nak jadi penari tarian zimbabwe ada tak? haha. kalau takda taknak.

  7. Kech Hidayah Says:

    boleh jumpa rosnah mat aris tak nanti?hahaha.bagusla ijai dah keje.lagi la boleh jumpa artis selalu eh.

  8. ADfeez Says:

    wow betul ker??? mcm best je.. ekekek :P

  9. Ery Farieha Says:

    wow!!
    ijai bila nak jadi model ke ape ke? ;P

  10. eyoykyrul eyoyanamzess Says:

    aq hya bole jd emcee n model ja..uwawawawawa

  11. Eazy Izzuddin Says:

    bole join nih...
    ;)

Related Posts with Thumbnails