Anugerah Juara Lagu 25 .ada yang korang tak tahu pasal AJL ni

Thursday, January 13, 2011 6:02 PM Posted by rizal jabai
Jom saksikan Anugerah Juara Lagu ke 25 yang penuh Drama
Nak ulas pasal setiap persembahan ke?
korang semua dah tengok kan
okeh paling best persembahan Faizal Tahir lagu Hanyut
ada tilam sebanyak 3 lapis menanti Faizal dibawah
lebih kurang 3 baldi air juga digunakan untuk membasahkan Faizal tahir

Persembahan Hafiz
semasa tembakan dilepaskan
satu stadium terkejut kerana bunyi tembakan itu sangat kuat

Persembahan Ziana Zain paling meletup..di iringi persembahan Ziana Zain nombor 2..lagilah haha
Ijai tabik spring kat Datuk Siti Nurhaliza,datuk Siti perfom sehabis baik,menari dengan bersungguh
dan menyampaikan 3 lagu tanpa henti..itulah kita panggil Diva




paling best dan kreatif ialah video diatas ini
video tiru gaya artis semasa AJL
ia ditayangkan khas kepada penonton yang berada distadium sahaja
korang saksikanlah


kemenangan Anna Rafali dengan Lagu "Tolong ingatkan aku" mengejutkan
Ana all the best,ijai sentiasa disisi Ana..hee


Bersama Adira,tergantung diatas buaian yang sangat comel..Adira cuba merealisasikan video klipnya yg bejurai-jurai itu..hehe..

Aizat turut hadir memberi sokongan..gaya Aizat sangat sempoi

Ijai dan Ajai bergabung jadilah jajai..haha..tahniah Ajai

Mizz Nina datang memberi sokongan untuk tunangnya Noh Hujan...Hujan kecundang,


Akim pun datang memberi sokongan kepada kawan-kawan seperjuangan seperti Hafiz,Shahir,Stacy dan lain-lain



Boy Sadhi..walaupun lagu Nadiku tak Bertanding Ke pentas Akhir Anugerah Juara Lagu,lagu Nadi tetap pujaanku

Sharifah Zarina yang dulu meletup dengan lagu langit ke tujuh..kini muncul dengan single terbaru..nak tahu apa dia,kena tunggu


Farahdhiya..sangat cantik..putih melepak owh


Marsha pun ada beb..


Fauziah Latif..kak gee ni dah macam legend gak lah kan..senior dalam industri nyanyian


Korang kenal kan adik Sasha Elite nih?

Ryzal and ijai

Zoey dah makin cengkung...frust bercinta ke?

Betty Benafe yang meletup


Ustaz Amirul...Ashraff Muslim


Nurul Syuhada Nurul Ain

Intan Ladyana

bersama pelakon hebat Ellie suriati

paling best sekali dapat jumpa adik Mia sara..super duper cute


KEPUTUSAN AJL25
Persembahan Terbaik: Hanyut, Faizal Tahir
Vokal Terbaik: Noktah Cinta, Hafiz AF
Tempat Ketiga AJL25: Noktah Cinta, Hafiz AF
Naib Juara AJL25; Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black
Juara AJL25: Tolong Ingatkan Aku, Ana Raffali


*AJL tahun ni penuh drama,harap semua dapatlah menerima keputusan juri yang memilih lagu Ana Rafali sebagai juara,ijai pergi anugerah nih sebagai tanda ijai menyokong kuat industri hiburan tanah air kita,selain itu hobi ijai untk bergambar dengan artis akan diteruskan dan diperjuangkan dengan menerjah artis walau dimana mereka berada
next Anugerah Bintang Popular Berita Harian..hehe

9 Response to "Anugerah Juara Lagu 25 .ada yang korang tak tahu pasal AJL ni"

  1. akmalhilmi Says:

    aku dah agak da
    msti arena
    demn
    xnk ajak
    takpe2

  2. rizal jabai Says:

    akmalhilmi ;huhuhu..mane ade arena..aku dok aras 3..encik seksi..nanti kita gi ABP ok..hehe

  3. ..hizamirahim.. Says:

    wah.
    dasat2.
    ni post party ek?
    XD

  4. rizal jabai Says:

    ..hizamirahim.. :jai dpt masuk post party lepas abes..begambar ngan artis tu kt luar,kat parking keta..kat merata-rata..huu

    zami,ko pegi gak kan..sedih x dpt begambar ngan ko..xP

  5. Ery Farieha Says:

    apesal muka zoey cengkung gila??


    adira mekap tak cantik la.


    FT jugak best!
    hhohohoh

  6. rizal jabai Says:

    ery :zoey cengkung sangat2...amek dadah kot..hahahahaa

    FT mmg best..tp susah nak jmpa dia..dia sentiasa berlari dari peminat..tp bila menang anugerah selalu ckp..terima kasih kat semua peminat..kerana peminatlah saya disini...tapi realitinya..hmmmmmmm
    lagu hanyut dan persembahan dia mmg best!!

  7. jaya jr Says:

    haha,lame jugak ambik mase nak bergambar ngn artis2 semua ni..

  8. FIFIEY LYCHEE MARATION Says:

    syonoknyee encikk ijaii dpt jumpaa semuaa artiss poppularrr naaaaaaa..haha.

  9. **sHiKinn** Says:

    oo ada persembahan ziana zain no 2 eh?alah apasal sy ketinggalan pulak..hahaha

Related Posts with Thumbnails