Korang nak jumpa ngan Lisa Surihani tak?

Thursday, July 14, 2011 8:48 PM Posted by rizal jabai

"ukurlah sendiri

 Nak jumpa Lisa Surihani ni senang je

sapa cakap susah nak jumpa artis  fofular ni
kacang je,
jumpa la dekat tv
"cak"
auchakk,
boleh peluk cium lagi tv tu
face to face lah katanya..hehe

sory termelalut

ade aku kesah?hehe

cara-cara nak  berjumpa dan beramah mesra dengan Lisa Surihani ialah

Klik Page ini



segala info ada disitu



Maaf kalau tarikh tutup untuk pendaftaran ialah 30 June 2011
tapi apa salahnya  sekadar info
untuk anda semua yg ingin berjumpa Lisa Surihani  pergi menerjah ke lokasi
berdekatan anda

next event Kenduri Garnier

JOHOR
17 Julai 2011- Dewan Raya Seri Alam,Jalan Gunuing Bandar Seri Alam,Masai

KELANTAN
23 Julai 2011- Dewan Bali Islam Lundang,Kompleks Islam Darul Naim,Jalan Sultan Yahya Petra

KEDAH
30 Julai 2011- Dewan Besar MBAS,Tgkat 7,Majlis Bandatraya Alor Setar,Jalan Kolam Air Alor Setar

pada tarikh 10Julai lepas Lisa telah berkunjung ke Lembah Klang
bertempat di Dewan Warga Emas Seksyen 24 Shah Alam
apa lagi
ijai menerjah Kenduri itu
dan ini hasil gambar yg diambil dari Page Garnier..hehe



mula-mula kena daftar
kalau korang bawak produk kecantikan jenama lain,
boleh ditukarkan dengan produk Garnier yg baru untuk dicuba

pastu snap GAMBAR untuk jadi Cover Majalah..haha

Candid time,berlakon je happy happy ni, nampak sangat kitorang ni pelakon handalan..haha

pose bersama Lisa Surihani,Lisa buat aksi body builder..haha

Zoom In!


lagi Zoom In..


kalau kulit cantik berseri boleh lah promot produk ini..hehe
2 dari kiri itu adalah kakak ijai dan disebelahnya adik ijai


ini adik ijai,datang temankan ijai,pastu kena suruh ngan org Garnier utk snap gambar..hehe
nota kaki :  pasni event apa lagi eh nak terjah..hehe

3 Response to "Korang nak jumpa ngan Lisa Surihani tak?"

  1. akmalhilmi Says:

    ada saje kaw nieh
    bile nak ajak aku woiii

  2. rizal jabai Says:

    hehe..ijai sentiasa bersamamu..hehehe

  3. starzieti Says:

    lisa surihani dtg at johor 17 hb nih ? dekat masai pulak tuh. tapi tak dpt g sebab g kuantan. sob sob. :(

Related Posts with Thumbnails