Party liar bersama artis?

Sunday, July 24, 2011 11:55 AM Posted by rizal jabai
Assalamualaikum
cuba korang  search kat google gambar artis bersosial,berjimba
macam-macam ada kan
ada yang menari macam orang gila,ada yang minum arak sana sini
ada yang peluk cium sana sini

ish2,tak baik tau semua tu

hehe
bukan nak berceramah tapi nak berkongsi
apa kata kita buat pilihan bijak
adalah lebih baik memilih  kebaikan daripada memilih kemungkaran..hee
cuba jadikan contoh artis Farawahida
beliau meluangkan masa bersama rakan peminat yang dianggap sebagai Sahabat Sejati
yang menyokong kerjaya beliau sebagai penghibur tanah air
dengan berkaraoke bersama-sama


lets Party!



karaoke bukan sahaja dapat release tension,tapi dapat merapatkan silaturahim sesama kita



selain karaoke,ade aktiviti lain,game dan aktiviti mengenakan org ..haha
tiup belon sampai meletop



beramah mesra,cuit mencuit


berkongsi cerita dan megenali lebih dekat sifat dalam dan luar sesama kita


apa pun yang terbaik adalah menerima kita seadanya dan menyokong kuat diantara satu sama lain

korang semua diluar tu dialu-alukan  menjadi sahabat sejati Farawahida
search kat facebook 

Farawahida Fanz

like tau
nanti insyallah akan ade peluang korang beramah mesra dengan penyanyi bersuara lunak ni


korang akan jadi salah seorang yg akan dikenakan
korang boleh dapat hadiah mcam ijai dapat ni,anugerah vokal tersedap..haha

kenangan abadi bersama Sahabat Sejati

utuk penghabisan cerita..jom kita layan single terbaru Farawahida


Jangan Tanya Aku Lagi | Farawahida (OST Mata Ayer TV3)


3 Response to "Party liar bersama artis?"

  1. Aida Azryn Says:

    wow~ kelas kau maria... XD

  2. rizal jabai Says:

    Aida Azryn :maria yg kne pegi kelasss..hahahahaa

  3. aslann Says:

    Untunglaaaa suara sedap leh kawan dgn artis... ..... ....

Related Posts with Thumbnails