lembu menari bogel

Sunday, May 2, 2010 8:44 PM Posted by rizal jabai





1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)


Wahhh Darkbatman telah berjaya menewaskan lembu ensem yang ganas mengamuk,
dgn sekali jentik je,
lembu tumbang tergolek2..hee
TERIMA KASIH Darkbatman kerana menyelamatkan dunia
pastu darkbatman sempat framekan lembu itu
utk diWASIATkan kepada ijai sbg cenderaKAKI..hee


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active.

Wasiat ini ijai Akan tujukan kepada superhero,superwoman untuk teros menyelamatkan dunia..hee

1. Nichikun aka Naomei
2. iman
3. kachang dewa
4. Ery fariha
5. BB Hussain
6. taufik
7. P3Perak




3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

da annouced dalam paper,siap iklan masok tv,
mcm nak umom esok raye...heee
"ijai sebagai pemegang cop mohor bloger2 mengishtiharkan bahawa

ANDA DI TAGGED!!..ehek

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
-mata tgk tv
-garu2 idong sambil servis..ahaha
(aksi ini sangat ekstreme utk di tonton)
-tukar2 channel sampai lebam



5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
-makan nasi dgn mayonis
-makan roti jala dgn mayonis
-beli burger,nak mayonis je,tak nak daging..ahaha


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

374 orang..ade seribu lebih tak approve sebab bukan orang..ahak

7. Feveret soalan ni…..camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…

takdir yg menemukan kami

tenkiu encik takdir

heee..

26 Response to "lembu menari bogel"

  1. kaChaNG_dEwa Says:

    miahahaa..bagi la lembu yang comel2 sket.ala-ala dalmation ke.yang itam puteh tu.huhuu..

    Apa-apa pon makaseh bro..akan ku bela lembu itam ni seperti menatang minyak yang penoh.erkk..

  2. Syahrul Iman Says:

    aku dah agak dah jawapan ko untuk soalan no 4 tu.. ko mmg selalu korek lombong pastu ko calik belakang remote kan..

    * aku suke badan kartun aku tu.. kelihatan sungguh katang..haha

  3. rizal jabai Says:

    kaChaNG_dEwa :
    haha lembu itam ni je yg stil single,bg lembu putih kang bermadu lak ko kachang..ahaha

  4. rizal jabai Says:

    Syahrul Iman :
    huu..badan tiang tu mmg mantap..ehek.remot aku banyak timah..ko amek la tak yah gali lombong dah..haha

  5. p3perak Says:

    hahaha.. ijai sengaja nak kena kan org.. curik gmbar x mintak izin oo.. hehehehehe.. ijai, p3 x makan lembu.. x suka lembu..

    tgok pic tu pun ada bau2 lembu.. serius.. hukhuk

  6. rizal jabai Says:

    p3perak :
    lembu tu nak pic p3,saje ubat rindu.hehe

    p3 tak mkn lembu..bgus2,selamat lembu kat dunia nih tak di mkn p3..ehe

  7. DaHLia Says:

    just two words..

    comel & rajin

    :)

  8. rizal jabai Says:

    DaHLia :
    hehe yg comel tu suke,yg rajin tu..lg rajin tido..haa betol la tuh..hehe
    ade 1 word je

    "thank you"

  9. Afzainizam Says:

    Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Lembu hitam tu sarat ngandung ke... sedap lembu tu dok lepak kat padang.... uhhhhh ramainya super hero... yang datang selamatkan dunia.... uhhhh ade bau tahi lembu kat badan diaorang semua.... uhhhh sah dia terpijak tahi lembu

  10. rizal jabai Says:

    Afzainizam :
    mmg ramai.. semuanya wangi sebab bau lembu tu perfume dorang..ehek
    berkorban utk negara..hee

  11. F U N F A B U L O S I T Y Says:

    nasi nagn mayonis?omaigot!haha ;D

  12. rizal jabai Says:

    F U N F A B U L O S I T Y :
    sedap dex,try la,,hehe
    tp lau masok hospital tak tau la..huahua

  13. Qaira Tsamaratulqolbi Says:

    camner nak gaul nasik ngan mayonis tuh? nak kene cuba nih.. kalo aku masuk spital, referel aku blog ini hokeh...hohohoho...

  14. rizal jabai Says:

    Qaira Tsamaratulqolbi :
    huu..nasi gaul nggan planta da biase,saje cuba yg luar biase..lau nak cuba ia ats risiko sendiri..so far alhamdulillah ijai idup sampai skg..hee

  15. NaNaJoe Says:

    wah2...nak lembu!!!hahaha~~

  16. rizal jabai Says:

    NaNaJoe :
    nak lembu,sepoloh ekor cukop tak?erkk

  17. Azrai Ahmad Zamri Says:

    salam ziarah..
    huhu..raminye superher0 & superw0men kat cni..baru ak perasaan si batman rupenya yG tumbangkan lembu tu..

  18. rizal jabai Says:

    Azrai Ahmad Zamri :
    batman..si kelawar yg taff..ehe

    kecik2 kelawar tu,power tuh..haha

  19. Aidi-Safuan Says:

    sedih tol la aidi xkena tag.

  20. ParkAir Says:

    aku pun penah dapat lembu, tapi malas nk wasiat kat sape2.. ;P

  21. Abu Luqman Says:

    salam ziarah ada ole ole dari orang kampung..sila ambil kat blog saya

  22. p3perak Says:

    tak bagOs..

    lembu pupus sbb ijai suka makan lembu..

    hehehehe..

    sian tengok dia kena sembelih..

    huhuhu..

  23. ery Says:

    kiutnyer... nampak buntut.. heheh

  24. rizal jabai Says:

    ery :
    haha lembu tu lupe pakai boxer tu yg nmpak montot..ahak

  25. t a u f i k Says:

    OMG..
    ijai, sorry weh... i didn't log in my blog from the past 2 weeks kot. busy sgt dowh.. haha lupe nak wat ur tag.. dah basi dah. uhuk2..

    sorry2.. next tag i promise i will do. ahaha :D

  26. rizal jabai Says:

    t a u f i k :
    is ok taufik

    sume itu utk fun je..heee :-)

Related Posts with Thumbnails