Model seluar dalam

Saturday, May 22, 2010 5:14 PM Posted by rizal jabai

POYO + KACAK tol mamat atas nih..haha
impian nak jadi model majalah,impian nak gambar terpampang kat suratkhabar
papan iklan kat highway
tapi bukan nak jadi model seluar dalam ye..haha

perasan je lebih ijai nih..huuu




impian mungkin belum lagi tercapai
so snap pic,pastu syok sendiri la..lalalala
mangsa2 yang bakal termuntah dek tontonan adalah
ANDA SEMUA pembaca setia ijai
sebab kat blog ijai + cakap = dengar ini lah
ijai leh publish dan pertontonkan aksi2
ganas dan diluar kawalan perasaan..hehe




sebenarnya ijai nak syer dengan semua pembaca yang tersayang..ecece
memang bestkan MAKAN..kenyang.sEDAP
dah lepas kenyang GEMOK,
kalau dah gemok,
tak bolehlah nak posing sakan dah..huwaaaaaaa

tapi takpe kalau gemok ijai akan berfikir positif macam nanajoe
kat blog nana ade tips-tips untuk berbangga dan konfiden menjadi orang gemok
ijai tabik spring sama nana..heee

"nana tak gemok,nana montok je..huu"



walaupon gemok,ijai tetap confident untuk posing maut dihadapan kamera..haha



kesedapannya hingga menjilat jari kaki,tak pon
kesedapannya hingga memakan mangkuk
semua kenal ke,siapa mamat hensem yang gemok ni??


inilah The Rock,tengok kening dia
ter angkat-angkat macam Ziana Zain..haha
inilah ijai suatu ketika dulu
Ripley's believe it or not?
believe it,you Asked for it..haha




untuk mendapatkan saiz pinggang sekarang,
ijai bedah perot yang gemok dulu tu
dan tukarkan dengan pinggang Angelina jolie..muahaha




ijai gurau je..
kesian Angelina jolie kan..perot dia gemok semata-mata ijai nak slimkan perot kena tukar perot dgn dia..huuuu
nak tahu cerita sebenar
klik
[SINI]




sekarang ni ijai taklah slim mane..yang penting ijai sihat dan happy
Dulu kini dan selamanya
Aku berbangga menjadi
Anak Malaysia

eh silap,
aku berbangga dengan siapa diriku
tak kisahlah
gemok ke kurus ke
janji kita happy!!!!

Adakah impian anda sudah tercapai??
impian ijai masih jauh lagi,
tapi selagi ada azam dan usaha
tiada apa yang mustahil

45 Response to "Model seluar dalam"

  1. Ery Farieha Says:

    ehh
    yg bwh2 ni gmbr ijai ke?

  2. rizal jabai Says:

    aah,sume ni gamba ijai yg giler glamor.haha

  3. M a W a D D a H Says:

    nice entry ijai...:)

  4. NaNaJoe Says:

    uiks ijai ape ni? tinggi same la kita...hehehe~~ congrates dpt trunkan berat anda...huhuhu~~
    comey gler lak gambar nana lam ni... thanx ye ijai kembar ku..huhuhu~~

  5. Encik Tikus Says:

    ijai yang gemok lagi comel kott,haha :D

  6. NaNaJoe Says:

    "nana tak gemok,nana montok je..huu"

    apakah ini ayatmu ijai..


    btw thanx la sudi letak my pic yg buruk kat blog ijai ni..ijai ensem da tu, bleh da g apply jd model k~ :)

  7. tricksrex Says:

    ahahahaha..
    adeh ko ni jai..

  8. adrinaqamarina Says:

    seronok3 maen posing depan camera...
    lalalal~

    impian kte pon jao3 ag...
    tapi azam dan usaha tu sentiasa ada untk itu...
    yeayh!

  9. Nuraisyyah Says:

    sush nk jmpe lelaki yg ske posing2 ni..
    xpe3..be urself..:)

  10. shey Says:

    mcmta pcy je yg bwh tu gbr2 ijai , hadoii

  11. t a u f i k Says:

    ijai, klaka la entry ni...siap ade reflection ek. haha how cool

  12. Aidi-Safuan Says:

    impian aidi-safuan nak jadik presiden amerika. rasanya bila boleh tercapai nih?

  13. si[jari] telunjuk Says:

    cik jari dah paste banner ijai..yeah...yang penting sihat... aim for healthy life:)

  14. rizal jabai Says:

    M a W a D D a H :
    thanks ye :)

    NaNaJoe :
    tggi kite same..kn kite twin lain thn..hehe.nan kn mmg comel.hee
    ayat tu ijai amek kt blog nana..ade si violet yg ckp nan tak gemok,nan montok je..hehe

  15. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :
    haha..ijai gemok lg comel,kne gemok balik la nih...haha

    tricksrex :
    nape ni?mengeluh...igt betol2 ade model pakai seluar dlm ke?hehe

  16. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :
    hee..mmg best..itu hobi yg baik utk tgkatkan konfiden..hehe
    utk capai impian,usaha dan azam itu jamabatan meniti kejayaan

    Nuraisyyah :
    susah ke?ijai ni tak tau malu..kahkah

  17. rizal jabai Says:

    shey :
    haha..percayalah..ijai mmg huduh dan tak ensem..heee.tp konfiden mengatasi segalanya :)

    t a u f i k :
    hehe..thanks taufiq ,itu real tuh,siap jahit perot tuh..haha

  18. rizal jabai Says:

    Aidi-Safuan :
    haha..bro,nnt aku soh pm kite suggest o kt obama ganti beliau ye..hehe

    si[jari] telunjuk :
    thanks ye..jari mmg baik
    betol2,sehat paling penting!! :)

  19. etam grecek Says:

    model celana dalam jg bisa beken lho....kyak david beckham....

  20. rizal jabai Says:

    etam grecek :
    haha
    wahhh david bekam..ish3

  21. kaChaNG_dEwa Says:

    yang pasti jari aku dah menggemok...!!lama dah tak mentaip entry.huaaaaaaa....!!takpe..aku taip entry kat ruang komen blog ko je bro.amacam?miahahaaa...

    bukan malas nak mentaip entry kat blog sendiri.skarang ni aku ditangkap tentera jepon.huhuhu..takde akses internet kat opiz.PC pon memang zaman jepon punye.lagi la payah bebenar nak mengonline kan diri.erkk..apa yang aku cuba sampaikan nih?huhuu..

    okla bro..choww.ko wat entry banyak-banyak.boleh la aku komen banyak-banyak.lalalala~

  22. rizal jabai Says:

    kaChaNG_dEwa :
    haha jari kau gemok??bagus2,seksi tuh,,berisi kacang panjang,kacang bendi kt jari ko tuh

    tentera jepon tu mengidam nk makan kacang kot..cian ko..troskan mengachangkan diri ko.aku support,ko,thanks coz ko support aku ...:)

  23. maCy Says:

    ijai da temok.. ijai da temok..hee

  24. rizal jabai Says:

    maCy :

    ye ke?meh perot macy yg slim tu,ijai nk tukar..hehe

  25. FiesyaaChacha Says:

    ishh youu laennyaaaa dlu and skrg.. hehe. ape rasie? :P

  26. rizal jabai Says:

    FiesyaaChacha :
    hee..lain ke?same je..comel selalu..hahaha
    rahsianye mkn la secret recepi selalu :)

  27. saya_arief Says:

    kalo jadi model boxer mau..??

  28. rossoneri Says:

    haaaaa...hahaha...mmg makan itu sedap, skrg ni dah terlampau boring, kerja asyik makan je..sbb xada kerja lain nak buat melainkan makan..

  29. rizal jabai Says:

    saya_arief :
    bole jugak,model bikini tak mau..haha

  30. rizal jabai Says:

    rossoneri :
    hehe..mkn membuatkan seseorg itu gembira kan kan..hehe

  31. PUPUT Says:

    gemuk la best....peluk cam peluk teddy bear..huhuhu...igtkan ada pic model pakei suar dlm td...ekekeke...peace ijai...^_^

  32. rizal jabai Says:

    PUPUT :
    haha..best peluk ke?hahahalemak2 yg empuk tu rindu..hehe
    nk tgk ke?hahaha.pakai spek itam dulu..nnt cipanzi pkai spender dtg wat show..hehe

  33. joegrimjow Says:

    hee
    suke gambar2 ni
    stylo

  34. rizal jabai Says:

    joegrimjow :
    hehe
    tenkiu ye..

    da kembang nih..hahaha

  35. FyZa Says:

    pergh dlu ngan skang jauh beza..bgus2..cian angelina jolie jd mngsa..haha

  36. rizal jabai Says:

    FyZa :
    dulu ngan skg same je comel.hehe
    angelina kate x pe pinjam je lame2 pon tak pe..hehe :)

  37. Danial Ikhwan Jaafar Says:

    sama la kita ijai. dulu pon gue berisi comel gitu ahakS!! =P

  38. BELALANG Says:

    bukn modal suar dlm ke??? bru nk kasik job :P

  39. asphaq Says:

    aku rasa nak bakar ja entry ni.
    hahahahhaa

  40. rizal jabai Says:

    Danial Ikhwan Jaafar :
    gemok itu pengalaman yg indah kn..hehe

    BELALANG :
    hehe,bkn model pampers ke?hehe

    asphaq :
    kenapa nk bakar,sian blog aku hangus nnt..huuu..aku fire otomen ko kang..heyarkkk
    haha

  41. BELALANG Says:

    nway.... cmne leh jadi kurus nie? :)

  42. BELALANG Says:

    nway.... cmne leh jadi kurus nie? :)

  43. Syahrul Iman Says:

    aku x anggap gambar ko dulu tu gemuk..aku rase yang tu tuff..wakaka

  44. rizal jabai Says:

    BELALANG :
    hehe..ade lah rahsianye..nk tahu ke?klik la kat cite sebenar atas tu..huuu

  45. rizal jabai Says:

    Syahrul Iman :
    haha..mmg positif la ko nih..bagus.aku berbangga krn pernah tuff 1 ketika dulu :)

Related Posts with Thumbnails