AMARAN! Jangan Baca

Thursday, August 26, 2010 10:00 PM Posted by rizal jabai

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
dibulan ramadhan bulan baik nih ijai dapat ucapan
yang kurang menggembirakan

AMARAN

TAK PERLU  BACA  PUN,SEBAB  TU  BUKAN  UCAPAN HARI RAYA
CUMA  
Amaran  dari seorag  yang tengah jeles
ada insan yang terasa  dan  tersinggung  
diatas kemesraan  dan keramahan  ijai dengan seseorang di fesbuk
(nama tak dapat didedahkan atas faktor nanti  ijai  kena  bom pulak )
disini ijai nak mintak maaf
kalau ada  salah faham yang  berlaku  selama  ini

untuk  pengetahuan ijai  hanya  bertegur sapa  dengan orang  yang  dimaksudkan
melalui  fesbuk  je

kami berborak bukanlah  mood  manja  atau  mood  bersayang-sayang

topik perbualan  kami  memang  macam  anjing  dan  kucing

ada  je  tak  puas hati  dan  saling  kondem  mengkondem 
tapi  masih  dalam  nada  gurauan..hehe
tapi   tak tahu  lah pulak  kalau  itu  yang  dimaksudkan  menggedik
dan ada  yang  rasa  terancam


ok  sorry  sebab  tergedik  ..tak  sengaja..hehe

ni  amaran   ke?

ok,ijai  anggap  ini  sebagai peringatan  supaya  ijai  lebih berhati-hati
tapi  kan  lebih  sopan  tampilkan  diri
jumpa  ijai,
ijai  ok  je
boleh  terima  kalau betul  ijai  buat salah
tapi  ni  sound  kat  formspring..adehh  tak  gentlemen  la
kepada  pihak  yang  tak  nak  munculkan  diri
stalker  yang  setia   untuk  skodeng
dipersilakan   menunaikan  tugas  anda
dengan  cemerlang

ijai  nak  ucapkan  selamat  Hari  Raya

nanti raya  jangan lupa  wish  kat  formspring  tu  lagi  ye

 sila   kemukakan  soalan  dan  apa jua pertanyaan  di  sini..
sekian

p/s: ijai  ni  berpotensi  ke  jadi  perampas??hahahaha
motif  ijai  nak   merampas  org  yg  masih  single???ish3

13 Response to "AMARAN! Jangan Baca"

  1. Fara Dee Says:

    haha ok what ada orang rasa terancam :)

  2. Ery Farieha Says:

    ijai

    rampas ery pls

    akahahahaha

  3. adrinaqamarina Says:

    memang terancam dah tu. haha. kadang3 kelakar juga pada spesies terancam macam ne.

    tak pe. terancam tanda sayang kot. erk.

    so ijai kena lebih berhati3 la lepas ne. bukan sume orang paam apa yang sedang kte buat. salah paam la jadinya.

    ps*ijai selamat hari raya

  4. rizal jabai Says:

    Fara Dee :huu..org yg terancam tu mmg sgt berhati-hati dengan mengancam ijai pulak..huwawawa

  5. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :hahaha..cipot cedot nnt baling sipot cedot kt ijai nnt..hahahaha

  6. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :aah tanda sayang lah tu..harap ijai selamat dan mereka pon bahagia..adrinaqamarina selamat hari rayua juga :)
    wahh tak sabar ye nk raya :)

  7. Hizami Rahim Says:

    helo ijai.
    u jgn nak menggedik.


    haha.
    tibe2 nak feeling2 terancam.
    adeh~

  8. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim :hahaha..terancam ke zami?aku tak usik ko punye pon..hahaha

  9. ENCIK TIKUS Says:

    ijai curang !

  10. rizal jabai Says:

    ENCIK TIKUS:hahaha.mane ade curang,saya pencinta setia yg belum berpunya..hahahaha

  11. ProfHariz Says:

    Bila Keceburuan Memuncak :)

  12. noor afzan Says:

    isk2..
    macam2 la.
    nak buat apapun susah kan kalau ada yang tak suka.

  13. Chaon Cornerz Says:

    patut la orang panggil ijai artis.. memang kawan dengan artis je sekrang.. hahha..

    meh ar tolong2 jual limau.. hahha..

Related Posts with Thumbnails