aku ketagih,nak lagi,nak lagi

Friday, October 8, 2010 8:41 PM Posted by rizal jabai
selamat hari raya..raya  dah nak habis
ijai ketagih  nak raya lagi,nak lagi
huwaaaaaaa
hahahaha
untuk melengkapkan koleksi berhari raya ijai bersama artis
ijai nak sematkan kenangan berhari raya di rumah Zehra Zambri
artis  lain yang  datang dan  sempat  ijai jumpa  ialah Anding  dan Ryzal

Hero Remaja yang kacak bergaya..hahaha


 Menu special dirumah Zehra Zambri ialah kambing  panggang
sedap tau  sampai menjilat  jari  kaki..heee

nilah  kambing  yang selamat ijai telan..ngap ngap


Tenkiu  kak Zehra,tahun depan  kitorang nak datang lagi,nanti buat kuda  panggang  pulak tau..hehe


Zehra Zambri merupakan seorang penyanyi
yang lunak menyanyikan  lagu tradisional
selain itu beliau juga merupakan peserta rancangan realiti Gadis Melayu di tv9
memang  sopan  Zehra melayan kami .
sesuai jadi calon menantu.
tunggu  pinangan  dari kerabat  raja  ye  kak..hehe 

next story

bersama Amar Baharin (Anak Wayang)

rumah pelakon Amar Anak Wayang juga  sempat ijai dan kawan-kawan ijai terjah
ramai yang datang ke majlis rumah terbuka Amar Baharin  
Aril pun  datang open house Amar nih
ramai lagi  artis yang turut hadir
disebab kesibukan ijai melantak,tak sempat bergambar dengan  mereka..hahaha

semoga  hari raya kita semua diraikan dengan gembira
tahun depan kita  raya lagi  ok..hehe
terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi menjemput ijai datang ke open house anda semua
terima kasih kepada  kawan-kawan yang sudi membawa ijai ke rumah artis
specially diraf dias and the geng

maafkan ijai kalau ijai tak berkesempatan untuk datang 
nanti kalau ada masa.kita lepak-lepak  minum  ok..hee

23 Response to "aku ketagih,nak lagi,nak lagi"

  1. Hizami Rahim Says:

    wah.
    rajin betul.
    XD

  2. /Dayah//Nurul/ Says:

    oh amar tu anak wayang ke.
    wah ijai ala-ala artis lagi

  3. Encik Tikus Says:

    gua tengok muka lu da macam artis daa

  4. AiDa AzRyN Says:

    Fuh! artis sajo! :)

  5. I n n z Says:

    mesti jeles menebal bile msk blog ijai .
    waa T___T
    *tetibe*

  6. SYAFIQ BAKHARI Says:

    sompah jeles gile nih ! ahaha

  7. Ery Farieha Says:

    hahaha

    artis tak habis2 cerita dgn artis

    auww :P

  8. adrinaqamarina Says:

    kte suke giler anding tau~!

  9. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim ;aah rajin lau ko jak..insyaallah aku smpai :)

  10. rizal jabai Says:

    /Dayah//Nurul/ :aah Amar tu anak wayang...
    hee..tenkiu ye ijai perasan je mcm artis..hehe

  11. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :lu tgk idong gua je tuh...hahhaa

  12. rizal jabai Says:

    AiDa AzRyN :hehe..artis yg dtg kt ijai..hahahahaha

  13. rizal jabai Says:

    I n n z :hehe..nipiskan lah ye..hehehe

  14. rizal jabai Says:

    SYAFIQ BAKHARI :maaf ye buat kamu jeles..hehe

  15. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :harap tak akan habis...ery jgn borink tau bace...ngee

  16. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :insyaallah nnt jai smpaikan salam rindu adrinaqamarina kt anding..hehe

  17. noor afzan Says:

    huu.artis lagik nih..
    mmg dah macam artis kamu nih ijai..

  18. rizal jabai Says:

    noor afzan :hehe..insya'allah..kalau ade jodoh jd la artis..hehe

  19. Anonymous Says:

    oh cte pasal aku kat facebook ye..
    ko nak bukti kann ap yg adik ko cakapp...nanti ak sebarkann nak??biar org tau cte sebenarr..kitorg da rakammm perbualan haritu...
    ak lari rumah br sekali la ....itu pon masalh dgn keluarga bukan masalah KAWANNN ke LAKI ke..itu tanggung sendiri ahh..ni nak bg tau family..tak matang ah cam tuhh...sedap2 ckp ak pompuan jalanan...ak tolong sebar jugak ko punye blog ni biar lagi fames kannn...tgk ko kutuk2 org..padahall tak tau citer sbnr..adik kau tu baru cite stgh lahh..

  20. Anonymous Says:

    oh cte pasal aku kat facebook ye..
    ko nak bukti kann ap yg adik ko cakapp...nanti ak sebarkann nak??biar org tau cte sebenarr..kitorg da rakammm perbualan haritu...
    ak lari rumah br sekali la ....itu pon masalh dgn keluarga bukan masalah KAWANNN ke LAKI ke..itu tanggung sendiri ahh..ni nak bg tau family..tak matang ah cam tuhh...sedap2 ckp ak pompuan jalanan...ak tolong sebar jugak ko punye blog ni biar lagi fames kannn...tgk ko kutuk2 org..padahall tak tau citer sbnr..adik kau tu baru cite stgh lahh..

  21. FiesyaaChacha Says:

    alaaaaaaaaaa sitiiii :(

  22. nurkaloi Says:

    udah udah laa tu ijai
    raye abis daa
    tggu tahun depann naaa

  23. nurkaloi Says:

    eah nk tambah ag
    aku tggu open house umah ko plak

Related Posts with Thumbnails