jumpa Baim Wong artis Indonesia kat tepi jalan

Wednesday, January 19, 2011 5:05 PM Posted by rizal jabai
 


Sinetron Sejuta Cinta Marshanda mula menemui penonton
pada 18 Januari 2011 
di TV3  jam2.00 petang 
setiap Isnin-Khamis



 Sinetron Benci Bilang Cinta juga turut dibintangi Baim Wong


 Tidak lupa Kejora dan Bintang ditayangkan di astro

Baim Wong  pun ada berlakon dalam sinetron Soleha..watak Ervan yang tempang tu
dah lama ikut perkembangan Baim Wong ni,pastu bila dengar Baim Wong nak datang Malaysia
dan pertemuan dibuat di e- Curve
ijai pun terjah lah e- Curve
tetapi malangnya semasa pertemuan peminat dan Baim di e-Curve sangat sesak
peminat Baim Wong sangat ramai 
semuanya bersesak-sesak nak jumpa Baim Wong
ijai pun balik dengan hampa,tak dapat snap gambar untuk kenang-kenangan

-gambar  di curik dari Fan page official Baim Wong-

-gambar  di curik dari Fan page official Baim Wong-

tapi  pada satu malam, ijai jalan-jalan kat Pavilion
ternampak seseorang yang baru je melintas jalan keluar daripada Hotel J.W Marriott
orang itu adalah Baim Wong
ijai pun menyapa beliau
dengan ramahnya beliau tak kisah pun nak bergambar

seorang yang baik,orang kat tepi jalan nak bergambar pun beliau layankan saja

Terima kasih  sudi datang Malysia,nanti ijai  pergi Indon  lak  eh..nak jumpa Marshanda..



13 Response to "jumpa Baim Wong artis Indonesia kat tepi jalan"

  1. Kech Hidayah Says:

    ijaiiiii!! betul ke tu baim wong?cis!camne bleh jumpa dia?camne?dia datang mesia ke?nape macam tak bace berita dia datang mesia?huh

  2. APi Says:

    sudah pendek rambutnye eh..

  3. Encik Tikus Says:

    pehhh muka dah nak same doe..

  4. rizal jabai Says:

    Kech Hidayah ;aah betul la dia la baim wong..dia dtg 12 hb aritu astro yg bwak dia utk jmpe peminat kt e-curve..jai pgi,tp tak dpt nk snap gmbar..2 ari lps tu terjumpa kt tpi jln..heee

  5. rizal jabai Says:

    Api :aah mula2 tak perasan sbb rambut Baim dh pendek..tp bila dgr suara teringat suara Ervan dlm cite soleha..heee

  6. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :sama ke?ko perli eh..korek idong ko kang!!!

  7. Lelaki Ini Says:

    tak kenal pun pelakon nieyh
    cz tak layam sinetron

  8. ..hizamirahim.. Says:

    wah.
    dasat betol!!!
    XD
    kagom3.

  9. rizal jabai Says:

    Lelaki Ini :huu..sinetron bersepah kt stesen tv msia...nak wat cmne kann

  10. rizal jabai Says:

    ..hizamirahim.:zami tenkiu..agak2 bila la dpt tesempak ngan ko nih.lame dah aku tunggu..huhu

  11. nizam Says:

    uishhh
    hebat and best dpt jumpe
    beruntung sakan,haha

  12. NichKhun Says:

    ijai.. baim wong.. uwaaa bsh nye.. dia jalan sorang2 katne ne ijai? uwaaaa nape la rezeki ijai sgt murah utk jmpa artis? huhuhu awk nk taw ijai.. sy syak.. nnt majlis kawen noh n mizz nina julai neyh pom mst awk pegi .. uwaaa nak ikottt

  13. FIFIEY LYCHEE MARATION Says:

    baim wong tak sombong sgt kn kn kn? haha, kita duk indon pun tak pena jumpe dia. jeles ngn ijaiii dpt snap gmbr dgn dia. -,-

Related Posts with Thumbnails