Artis Kontroversi?Seksi?Artis berlagak? Top 5 ABPBH

Wednesday, January 19, 2011 9:06 AM Posted by rizal jabai


Assalamualaikum,
Panas, panas, gambar artis bogel,artis seksi,artis terlampau
semua lah
adakah itu faktor popular seseorang artis?
adakah kerana sikap artis  yang sangat berlagak
menjadi cemuhan ramai dan membuatkan seseorang artis itu  makin popular?
lebih baik artis itu popular kerana kebaikan dan aura tersendiri oleh  artis itu kepada peminat
barulah murni industri hiburan kita ini
lebih manis apabila artis itu popular kerana kejayaan yang ditempa oleh artis itu sendiri dengan usaha gigih mereka selama ini
sokonglah artis kita
artis yang menghargai peminat
janganlah hanya mengharapkan undian dan berkata
:SIAPALAH SAYA TANPA PEMINAT"

tapi bila jumpa peminat,siap tutup muka,melarikan diri

siap menyorok dan memperlekehkan peminat
"padahal kitorang datang nak bergambar je"
bukan nya kitorang nak bawak artis-artis nih lari balik rumah

kalau tak boleh,kami faham..ANDA SANGAT HEBAT dan POPULAR
ada artis lain  yang  sudi bergambar dengan   kami
Datuk Siti Nurhaliza tak akan menolak untuk bergambar dengan peminat
Datuk Siti sangat disenangi
sampai beliau  jadi popular  gila
sampaikan beliau sendiri terpaksa menarik diri dari Anugerah Bintang Popular Bintang Popular Berita Harian ABPBH untuk memberi peluang kepada artis  -artis lain
contohilah beliau ye  wahai para artis

perhatian kepada semua
artis yang kita  minat , kita  hanya boleh lihat dan perhatikan dari jauh
kadang-kadang mereka  bukanlah seperti yang  di lihat
apabila mendekati mereka secara dekat barulah kita  mengenali  siapakah  mereka yang sebenarnya
Aada artis yang seksi tetapi peribadi dalamannya sangat baik
ada yang seperti alim ulama',tetapi dalaman busuk yang amat
pandai-pandailah kita menilai

sesetengah orang tak kisah puin dengan semua ini
tiada paksaan pun untuk melakukan semua ini
ambil keratan akhbar berita harian dan undilah artis yang sewajarnya menang bagi anda
siapakah BINTANG PALING POPULAR tahun  2010?


Fasha Sandha,baik dengan semua orang



Ana Raffali,kejayaaan membuatkan beliau popular



Alyah..good  luck  jadi  penyanyi popular  setelah 10 tahun berjuang

Maya karin..always  meletup

masih kekal kah gelaran pengacara popular untuk Aznil?


Shahir sangat baik,moga menang  lah  ye..

Shaz jazle  kontroversi  bercinta,cium-cium??

Dottie

Anuar zain..good  luck


Lisa Surihani..jangat setakat sangat popular,hati kena baik  jugak

Sam..good  luck bro



Diddy Alias..go  mama  rock!!


Syamsul Yusoff...all  the  best



Diana Danielle,jangan lupa undi  untuk  Diana  okeh!!

Senarai penuh Top 5 untuk kategori-kategori Anugerah Bintang Popular Berita Harian adalah

Pengacara TV Lelaki Popular

1. Ally Iskandar


2. Awal Ashaari


3. Aznil Nawawi


4. Jimmy Shanley


5. Zizan

Pengacara TV Wanita Popular

1. Cheryl Samad


2. Farah Fauzana


3. Nurul Syuhada


4. Raja Azura


5. Sharifah Shahira

Penyampai Radio Lelaki Popular

1. Aznil Nawawi (Era)


2. Faizal Ismail (Hot)


3. Halim Othman (Suria)


4. Kieran (Hot)


5. Saleh Yaakob (Sinar)




Penyampai Radio Wanita Popular

1. Abby Fana (Sinar)


2. Farah Fauzana (Hot)


3. Linda Onn (Suria)


4. Raja Azura (Sinar)


5. Sharifah Aleya (Hot)


Artis Komedi Lelaki Popular


1. Along


2. Angah


3. Johan


4. Nabil

5. Zizan


Artis Komedi Wanita Popular 

1. Didie Alias


2. Kenchana Dewi


3. Norkhiriah


4. Raja Azura


5. Sharifah Shahera

Artis Baru Lelaki Popular

1. Daus


2. Maulana


3. Sharnaz Ahmad


4. Shah Jazlee


5. Shahir

Artis Baru Wanita Popular



1. Adira


2. Ana Raffali


3. Mizz Nina


4. Dottie


5. Nurul Elfira loy

Kumpulan Nasyid Popular


1. Hijaz


2. In Team


3. Mirwana


4. Rabani


5. Raihan

Duo & Berkumpulan Popular

1. 6ixth Sense


2. Suhaimi Meor Hassan & Ana Raffali


3. Bunkface


4. Meet uncle hussin


5. Azlan & The Typewriter

Penyanyi Lelaki Popular

1. Aizat


2. Anuar Zain


3. Black


4. Faizal Tahir


5. Shahir


Penyanyi Wanita Popular

1. Adira


2. Alyah


3. Ana Raffali


4. Stacy


5. Yuna

Pelakon Filem Lelaki Popular

1. Aaron Aziz


2. Bront Palare


3. Remy Ishak


4. Syamsul Yusof


5. Shaheizy Sam

Pelakon Filem Wanita Popular

1. Diana Danielle


2. Lisa Surihani


3. Liana Jasmay


4. Maya Karin


5. Scha al yahya

Pelakon TV Lelaki Popular

1. Aaron Aziz


2. Ady Putra


3. Fizz Fairuz


4. Remy Ishak


5. Shaheizy Sam

Pelakon TV Wanita Popular

1. Fasha Sandha


2. Norkhiriah


3. Lisa Surihani


4. Scha al yahya


5. Tiz Zaqyah


UNDILAH dengan Bijak!!!!

6 Response to "Artis Kontroversi?Seksi?Artis berlagak? Top 5 ABPBH"

  1. Eazy Izzuddin Says:

    jom undi...
    bgs lah kalau artis jenins x sombong
    xD

  2. Cik Shiqa Says:

    gud luck all :) best ny dpat jumpa lisa surihani. i likee

  3. Encik Tikus Says:

    pehh apehal name kau takde ijai dalam list ABPBH ? dem~

  4. Amir Rayyan Says:

    all the best untuk artis2...

  5. Misshy Innz Says:

    rasa mcm bace blog artis dah ;)

    mana awal ijai ?

  6. budak hitam Says:

    suka semua artis2 tu!! esp sam ngn lisa!!! ^_^

Related Posts with Thumbnails