Kacak ke LELAKI MASKULIN?

Monday, March 21, 2011 8:33 PM Posted by rizal jabai

Pencarian Lelaki Maskulin  (PLM )
Anjuran Majalah Maskulin telah berlangsung lama dah
korang kenal tak dengan finalis PLM

Finalis PLM


Hensem tak mereka  semua ini?
Jom kita terjah sorang-sorang
sila  zoom  kalau  korang nak tengok jerawat  
atau  apa-apa kat  muka  semua Finalis PLM ni

Hyder Jamal


Farus Khalib






Cruxx









Eddie Onizuka








sazrin aizul






kuben enrique



Raff



Raymiee haikal










Apa  hadiah  untuk JUARA lelaki Maskulin?
hadiahnya ialah dapat berpacaran dengan naib johan Dewi Remaja,,Ixara


mana boleh bagi dorang usik awek ijai nih..hehe


Ijai  je  yang  sesuai bersama Ixara..hehe

fARAWAHIDA  JUGA  ADE UNTUK MEMERIAHKAN KARNIVAL kARANGKRAF TEMPOH HARI


Adam pun ade..


Final UNTUK PENCARIAN LELAKI MASKULIN  
SUDAH HAMPIR TIBA   berada  di penghujungnya
SIAPAKAH JUARA?
kita nantikannya

*saja update  pasal  mereka  jejaka kacak  malaya ni..

kalau berminat  add  mereka  di FACEBOOK..itu pun kalau  dorang  approve  lah

ade  sesetengah  je  yg  akan appprove.
yang  tak approve  tu  mungkin  dorang nak privacy  kot...
semoge  kehadiran mereka dalam industri akan memeriahkan industri  hiburan,drama,filem,model dan bermacam-macam lagi

*butiran penuh mengenai  peserta  akhir  ni ijai  tak dapat nak  sempurnakan..huu
kalau korang nak tahu  detail..jenguklah page MASKULIN kat facebook  :)

0 Response to "Kacak ke LELAKI MASKULIN?"

Related Posts with Thumbnails