BlackBerry untuk dilelong

Monday, June 13, 2011 11:54 PM Posted by rizal jabai


org kata pakai BlackBerry ni  dah macam artis
nak BB PIN  weh..leh borak2 tanpa henti
entry ni susulan aku mintak BB Pin  Kat sahabat Blogger 
takde sapa pun layan..huhu
dulu aku tak pkai BB 
aku pkai tin susu sambung ngan tali tu je
pastu baru maju sikit pkai public fon.hehe

ni BB pin aku 
2192603D
Add lah..
sape add aku belanje askem..hahaha



*sangat mengalu-alukan sahabat blogger  yg add..boleh keep in touch anytime,tapi kalau takde sape yg nak add..aku tak paksa..hehe..have nice day..
ameklah sorg satu BB KAT ATAS NI OK..HEHE
lau takde bb..kita bepesta di  wall SB ok

11 Response to "BlackBerry untuk dilelong"

  1. Faizal@PeJAY Says:

    aduh takde mcm mana nie ijai

  2. Aman Ibrahim Says:

    hahaha.. gua pown x de

  3. ADfeez Says:

    hahaha nk torch bleh? :P

  4. cik fa Says:

    nak add la..hehe

  5. .miSz bubbLe. Says:

    Tadeee BB ...
    Nk nom pone tros ...
    Hahaha :)

  6. nur 'afifah :) Says:

    cehh..! ingat betol-betol lah tadi ! pheww ! (-_-'')

  7. @taufiqhelios Says:

    ..saya guna nokia torch je...acane? haha

  8. AKU CHUN Says:

    wah! sangat nak bb tapi tak mampu nak beli. nak culik satu!

  9. AKU CHUN Says:

    wah! sangat nak bb tapi tak mampu nak beli. nak culik satu!

  10. Cik Kamoo Says:

    wah ... pakai BB!! ermmm x mampu le .. tp tingin benar

  11. Ery Farieha Says:

    dah add.
    ihihihih

Related Posts with Thumbnails