Batman terlampau

Tuesday, April 13, 2010 1:46 PM Posted by rizal jabai
haaa..suspender tak title..hehe

haa..nak cerita dengan semua blogger
ni kisah terlampau seorang batman

ape yang terlampau nye..
bukan tet atau tutt..(otak kuning tu gi cuci ngan clorox okeh..hehe)
haa ni pasal blog yg terlampau melampau best
untuk korang semua singgah
melepak
dapatkan info
nak release tension layan kepala pon bole
nak cuci mate pon bole..haha (en.batman ni bukan ayat mengampu,ni ikhlas dari hati kekakiku..kui3)

"Darkbatman dot com”



sape ni?? kalau nak tahu klik [sini]
Darkbatman aka Mr superman anjurkan contest


!!..ConTeSt : Projek Rm250..!!
klik la [sini] untuk maklumat lanjut

”Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com
tu syarat nak join contest nih..

ape yang ijai tahu ye pasal batman nih..

batman kawan baik ngan robin??
haha tu iklan jap..ngeee
kepada semua
percayalah
gaya idea dan penulisan en.Darkbatman nih
memang simple,mudah difahami,kelakar dan berinformasi

dah bace 1 entry komfem anda semua tambah nasik lagi
kenyangkan lah minda dan akal anda dengan

cerita dan bebelan yang penuh manje still macho oleh en.Darkbatman

Antara isi perot peparu jantong dalam "Darkbatman dot com”



ialah "Exercise vs Fitness untuk anda"

banyak tips yang en.batman kongsi
antaranya tips kurus
dulu jai penah wat tips kurus[klik]
tapi tak bole nak chalenge ngan en. Darkbatman
sebab beliau nih Part time Fitnest Trainer
better anda semua rujuk masalah
nak mengurangkan gendut comel anda dengan en.Darkbatman..huu

kepada semua jejaka malaya yang ingin tampil hebat
en.Darkbatman ade berkongsi cerita dalam
"Hanye lelaki"
tengok dari susuk tubuh yang macho en.Darkbatman tuh
sape yg tak nak tampil lagi hebat dari en.Darkbatman kan..haha
tips2 yang bernas untuk menjadi lelaki hebat juga ade

dalam kita huru-hara berblogging..
ilmu itu haruslah kita cedok dan kutip dari mane2 sahaja
betol lah orang kate menuntut ilmu nih biar sampai mati
bukan kat sekolah je
"Tutorial" yang dikongsi oleh en.Darkbatman sangat berguna
sesiape sahaja boleh mendapatkan ape2 tunjuk ajar dari beliau
kerana en.Darkbatman ni blogger tegar yang tidak kedekut ilmu
(kalau en.Darkbatman kedekut,jom kita tarik bulu idong dia..hehe)
en.Darkbatman nih tak kedekot,
sebab tu beliau syer
semua ilmu beliau dalam "Tutorial"
so kat "Darkbatman dot com”
banyak info dan ilmu yang boleh kita kongsi dan peroleh

Berita baik kepda semua blogger tegar yang aktif join menjoin Contest
en.Darkbatman memang sangat bermurah hati
rajin bagi hadiah dengan anjurkan " Contest" untuk sahabat2
blogger di alam maya nih
setiap minggu,ade sahaje contest untuk dianjurkan
siape yang bertuah dialah pemenangnye

murni sungguh tindakan en.Darkbatman nih
kepada semua,
apa lagi
join contest ini okeh

sape tak nak hadiahkan

sebab itu lah entry ini dibuat khas
untuk menyokong contest yang dianjurkan en.Darkbatman
ijai kah pemenangnya???hahaha


tunggu dan lihat..heeeee
"our mind is our playground"

cuba itu bagos,try itu hebat,test itu sangat mengkagumkan

cubalah nasib okeh

22 Response to "Batman terlampau"

  1. rossoneri Says:

    heheh gud luck!...skrg byk plak contest..

  2. rizal jabai Says:

    rossoneri :
    lagi banyak lagi meriah..hee..thanks

  3. t a u f i k Says:

    ahaha.. blog pasal batman n contest.. tapi gamba suci je. hee~

  4. rizal jabai Says:

    t a u f i k :
    suci lg tuh..ahahak
    mcm minyak seri murni.sungguh suci
    sungguh murni..ngeee

  5. t a u f i k Says:

    hahaha ade plak minyak seri murni. ahaha..
    takpe, gaya ttp ade. tu yg penting

  6. rizal jabai Says:

    t a u f i k :
    gaya mmg ade..lau xde nnt darkbatman jd org minyakk.hahaha

  7. yanmie Says:

    gud luck yea :)

  8. rizal jabai Says:

    yanmie :
    yanmie tenkiu..;)

  9. NichKhun Says:

    ijai.. hehehe moga berjaya dan murah rezeki.. heheehe amin~

  10. rizal jabai Says:

    NichKhun :
    aminnnn..lau menang..nnt bole banje NichKhun kopi..heee

  11. Luna Lovegood Says:

    Macho siot mr. Darkbatman..bleh menang mr universe gayanye tu..haha tp ijai pon ape kurangnye kan..heheheh (ayat membodek --> nnt share hadiah ngan aku..huahuahua)

  12. F U N F A B U L O S I T Y Says:

    mr darkbatman sememangnya hebat!
    semuga ijai menang ya! ;D

  13. rizal jabai Says:

    Luna Lovegood :
    huhu..en.Darbatman masok mr.universe kompem menang lau Luna masok mrs.universe pon kompem menang..ijai masok contest nih,lom kompem menang...tp MEMANG nk menang,hehe,sbb nnt bole banje luna kopi..hehe

  14. rizal jabai Says:

    F U N F A B U L O S I T Y :
    dex..en.Darkbatman memang terbaek dr ladang!!!haha

  15. .:reine:. Says:

    ala tomeynye blog dea..pinky2 gitu..1st time singgah sni..

    anyway, mse bace ayat mukadimah entry ni tadi..ingtkn 'spender'..adeh laa..ape la tuan blog ni..lein kali jgn la ks sye confius..lolx ;p~

  16. rizal jabai Says:

    .:reine:.:
    huuu..thanks singgah...
    suspens plus spenderr jadi la saspender...ehehek...

  17. NaNaJoe Says:

    good luck!!!

  18. Azrai Ahmad Zamri Says:

    salam ziarah..
    apa lG,,cepat la ramai2 kita pakat j0in c0ntest abG batman kita..dia ngah kay0 tue..kui3! ;)
    nyway br0 kita punye blog memang payah challenge la..macam2 ada..0tai la katakan

  19. ParkAir Says:

    blog beliau memang best, ralit je membaca sampai abis 2 3 entri!

  20. Darkbatman Says:

    korg mengumpat belog darkbatman kat sini rupenye..byr doposenn..ahaha

  21. mimi Says:

    ~~semoga ijai berjaya dan sukses slalu....~~huge kak mimi

  22. sitekateki | dD Says:

    peminat setia darkbatman ekkk...

Related Posts with Thumbnails