ketiak ku tak cukup wangi sebab tak ade gatsby dedorant

Sunday, April 18, 2010 11:28 AM Posted by rizal jabai
semalam 17 april 2010

kat berjaya times square
berlakunya acara terbesar nuffnang
GATSBY DEDORANT STREET FAIR CARNIVAL
ijai masih bertatih lagi dalam dunia blog dan nuff nih

so tak tahu la camne nk dpt invitation drpd nuff utk join event nih


rupenye kena wat satu entry pasal gatsby tuh,
baru nuff akan bagi invitation


walaupon hati kakiku jeles membara kerana tak dapat join

tp nak jugak pergi tengok utk merasa bahang event terbesar nuff nih

dengan menebalkan muka kaki ku semua..
ijai bertapak la kat berjaya times square tuh pukul 3

event da nak habis da tapi sume masih sakan berpesta

bile bukak blog darkbatman dot com

korang semua boleh saksikan kemeriahan carnival nih

kat dalam sinyu punye blog pon ade cerita pasal gatsby fair nih

dalam blog noorafzan pon ade update pasal gatsby carnival nih

lagi besh ade blogger yg menang blacberry..pergghh
"u are lucky man Bro" aidi safuan
Mr.Tigeria & Mira aka MTM pon ade cite pasal gatsby

next time insyallah lau ade jodoh dapat lah join blogger2 tegar yang lain
berpesta..hehe

52 Response to "ketiak ku tak cukup wangi sebab tak ade gatsby dedorant"

  1. Nur Su'aidah Says:

    wahhhhh! sabar sabar.
    nt join lg. email pasti kn selalu jenguk. mana tau nuff ada invite apa2. :)

  2. rizal jabai Says:

    Nur Su'aidah :
    saba..tgh saba..tp x saba nk join haha

  3. hans Says:

    ko pergila tahun depan

  4. rizal jabai Says:

    hans :

    inyallah lau ade jodoh..haha

  5. Azrai Ahmad Zamri Says:

    salam ziarah..
    hMm..bile la ak ley j0in event2 cam ni..jauh la br0..tunggu ar kalu da rezeki futher study area sana nanti kan..

  6. DaHLia Says:

    erkk pegi skodeng?? hmmm....

  7. rossoneri Says:

    lorrr ai, siap pegi sana tengok...xpe2 nanti kalo ada lagi event, bley pegi

  8. rizal jabai Says:

    Azrai Ahmad Zamri :
    insyallah lau ade rezeki ade jodoh mst ko dpt join

    aku ni tak dapt join,tp sebok gi skodeng..haha

  9. rizal jabai Says:

    DaHLia :

    aah jd spy gi skodeng sis and the geng..hehe

  10. rizal jabai Says:

    rossoneri :
    tak saba nak tunggu...huuu

  11. hans Says:

    aku pun kalau tahun depan ada aku nak pegi
    tahun nih tak berkesempatan

  12. rizal jabai Says:

    hans :
    betol2..pluang yg da terlepas tak leh nak kejar da..pluang yg akn dtg nih akan aku kejar..hehe

  13. Aidi-Safuan Says:

    hehe..nasib jer tuh. jumpe lagi kat event lain~

  14. rizal jabai Says:

    Aidi-Safuan :
    insyallah lau jumpe aidi safuan yg bertuah nih..nak tumpang aura bro..hehe

  15. rashid Says:

    Waw,,,baru lagi dengan NN..next time kalau ada event, nak gak join..haha..kat johor tak de ke??hehe

  16. Syahrul Iman Says:

    xpe bro..len kali kalau ade event macam nie lagi, ko join la k..

  17. ~ ReD ~ Says:

    memang besh woo join event tu.. hehe:D

  18. darkbatman Says:

    pasne ko join la ijai.. sian aku tengok muke ko sedih camtu.hehe

  19. Frank Says:

    terimakasih atas kunjungannya, kunjungan balik nih sambil baca2 heheh

    salam blogger

  20. rizal jabai Says:

    rashid :
    nanti pujoklanuff wat kat joho...nnt aku terbang g sane..hehe

  21. rizal jabai Says:

    Syahrul Iman :
    insyaallah mesti join punye kalo ade jodoh..huu

  22. rizal jabai Says:

    ~ ReD ~ :
    mmg terserlah beshnye..heee

  23. rizal jabai Says:

    darkbatman :
    haha..aku wat muke sedih ke??mne ade..tu emosi yg jeles..haha

  24. rizal jabai Says:

    Frank :
    thanks kerna sudi singgah and komen..hee
    salam blogger juge~_^

  25. Nurul Harun Says:

    nurul pun tak tahu mcmana nak join. hukhuk. agak sedih disitu..

  26. rizal jabai Says:

    Nurul Harun :
    kita same2 blaja la ye..heee
    byk sifu blogger tegar yg sudi aja..hee

  27. Afzainizam Says:

    Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhh gatsby rata-rata blog ade entry ni....
    betullah....

    bukan promote ye.... bukan setakat lelaki aje ketiaknya hangit malah wanita gak tak terkecuali.... jadi gunalah gatsby

  28. rizal jabai Says:

    Afzainizam :
    betol tuh setuju sgt2...ketiak hangit..ke hangos..haha

  29. darkbatman Says:

    sabar2 bro..nt ko berpeluang join same2.. aku inform ko nt.hehe.. sonok kenal ko..

  30. rizal jabai Says:

    darkbatman :
    thanks bro..papehal psl nuff infom la...byk mnde aku kne belaja lg..huu

  31. .::WaNiE::. Says:

    laaa gi skodeng jek ke :P alahai kesian..

    tp kan nuff ada tulis kat blog nuff tu dia suruh buat entry kalau nak get invitation, tak baca eh?? hikhikhik


    tapi memang sangat seronok lor. dont worry mesti ada lagi next time :)

  32. F U N F A B U L O S I T Y Says:

    nanti ada peluang kita berpesta bersama2!
    ade je macam2 event nuff kasik..nanti kita pegi same2 ye ijai! ;D

  33. rizal jabai Says:

    .::WaNiE::.:
    huu..byk lg kne blaja....b4 ni tak alert..byk yg terleka..pasnih mst nk join jugak..haha

  34. rizal jabai Says:

    F U N F A B U L O S I T Y :
    insyallah..ade jodoh...ade rezeki...ade umor pjg...wajib join punye...heeee

  35. LaNuNsepet Says:

    xpa bro.. next time.. ade ko join.
    aku ni baru nak merangkak2 ape contest nuffnang aku masuk.. terbaru aku masuk yg ip man contest..
    harap2 menang tiket..

    (aku pun jeles gak tgk dieorg menang mcm2) arghhhh...

  36. rizal jabai Says:

    LaNuNsepet :
    arini lastday kn kontest ip man tu kn..huu gud luck!!!
    same la mnde yg kita jeles..huahuahua

  37. jane Says:

    sbnrnya gatsby tu nama sebuah produk ke hape???
    mana2 aku nmpk org wat entry neh...

    yg aku tau..korg g jumpe ramai2...nuffnang invite..ye dak?

    hahahaha

  38. rizal jabai Says:

    jane :
    aah nuffnang yg invite...tp dgn syarat blogger kne wat satu entry pasal gatssby dedorant street carnival nih..event nih slh satu gathering yg mengumpulkan para bloggerz..sume tu aktiviti nuffnang utk ahli nuff.

  39. pensel kontot Says:

    sedey nye...try lagik ek...
    aku dpt tp pegi...final exam...huhuhu
    sedey jugak neh

  40. Mis Erika Says:

    miahahaha..aku pn x pegi..hihihi :)

  41. gooseberries Says:

    huhu..saya pon x pegi orhh.nmpak happening gler orh kat ctue.. hee =)

  42. rizal jabai Says:

    pensel kontot :
    huu nape tak adiahklan aku je..huu

    Mis Erika :
    cam suke je tak pegi..mst ade mnde lg besh..hee

    gooseberries :
    mmg hapenih lau gooseberries pegi mst lg happening..huu

  43. yanmie Says:

    salam ijai, lorr ada kat sana ke? samalah kita tapi kakyan x join gatsby tu sbbnya kakyan kat jenjalan kt sana dgn family :) masa sampai sanapun tgk dh abis event dh..diorg dh bersurai, sempat tgk kemeriahan kt blog aie je :)

  44. rizal jabai Says:

    yanmie :
    kakyan..jai ade g sane tyme gatsby tuh..saje nk intai..huuu..frust tak dpt join..sme la tawaf kt soping cmplex smpai lebam..hee

  45. eQuRlz Says:

    eqa xg..rasa nyesal lak xg..huhu..next time kita join yer :)

  46. NaNaJoe Says:

    wah ijai join...hehehee..syok2!!!

  47. *~ eLiEnZ 87 ~* Says:

    pasni jgn lupe pkai dedorant bler kuar~ xde la ktiak opssss :P

  48. nas aliff Says:

    jeles dowh x dapat gi..
    huhu

  49. Ery Farieha Says:

    next event kite jumpe ye!
    ;)

  50. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    aku tak pandai lah nak pakai nufftang tu..cam ne ek? tolong ajau aku leh tak?

  51. noor afzan Says:

    kesian bro tak dapat join.
    x pe le..lenkali ada lagi kot.

  52. rizal jabai Says:

    eQuRlz :yup.insyallah nex time kita join k

    NaNaJoe :hehe join skodeng je

    *~ eLiEnZ 87 ~* : pakai ferfume shieldtok lg nih tau..ahaha

    nas aliff : same la jeles yg amat..huu

    Ery Farieha :hehe..yeay2 dpt jmpe ngan ery..hehe

    Nur Hawa Mohd Zin : bukak nuffnang .com pasti ade yg bole dibantu..heee

    noor afzan :
    insyallah,nex time mst nk join punye..huu

Related Posts with Thumbnails