ini bukan cerita lucah ............Jelajah Blog A-Y-I-E Versi 2.0.

Sunday, May 30, 2010 11:40 PM Posted by rizal jabai



ok selamat sejahtera dan salam muhibah~

kali ini tajuk yang straight to ampang point

haa..takde saspen..takde ayat-ayat gempak

bagi memeriahkan suasana hari raya
eh silap berblogging ini ijai nak join acara gilang gemilang

iaitu siri Jelajah Blog A-Y-I-E Versi 2.0.


syarat-syaratnya ialah

1)Copy header BLOG A-Y-I-E

sudah

jeng jeng jeng









2)Buat satu entri yang bertajuk Jelajah Blog A-Y-I-E Versi 2.0.
Didalam entri tersebut, sila nyatakan sebab-sebab mengapa saya perlu jelajah blog anda.
Selain itu, anda dikehendaki nyatakan entri blog anda yang terbaik.Sila pilih satu sahaja entri didalam blog anda untuk dikongsikan bersama-sama kami.

sebab-sebab

Pertama

ijai sahut cabaran A-Y-I-E,katanya kalau ijai nak dengar komen dan kritikan beliau
ijai kena buat satu entry
so ijai pon buatlah

betul ke A-Y-I-E kritikan dan teguran si A-Y-I-E ni boleh buat orang menangis..hehe

ijai nak gak merasa..pedas tak pedas..huu
apa salahnya demi mendapatkan sesuatu perubahan ijai terima dengan hati terbuka

kedua

ijai berbloging dengan suka kaki hati je,so ijai memerlukan komen,kritikan untuk memperbaiki apa yang kurang dan ingin pertingkatkan mutu kualiti berbelog


dan ketiga

sebab ijai nak join adalah disebabkan ingin menyemarakkan silaturahim sesama blogger


dan entry terbaik yang ijai ingin kongsikan bersama anda ialah


entry ini ijai buat dan disokong oleh sis ijai yang sanggup dan sukarela menjadi model Awek tudung yang ber aksi didalam kereta
thank you kak Ica
ijai menganggap ia terbaik adalah kerana sejak ijai buat entry Awek tudung Aksi dalam kereta inilah hasilnya

hampir setiap hari ini yang berlaku






ijai memerlukan sokongan dan bimbingan ..kepada yang sudi menegur,silakan dan ijai berbesar hati menerima semua nasihat,teguran dan apa sahaja dari kalian semua..kita sesama blogger mesti saling berpesan-pesan dan saling menasihati

kepada Ayie dan semua pembaca kesayangan ijai..anda komen dan puji kejilah
belog
ijai + cakap = dengar

kepada yang lain,kalau nak belog anda nak di jelajah oleh si A-Y-i-e
jom join!!!

ijai bercakap ijai juga ingin mendengar kata-kata dari anda

sekian terima kasih

28 Response to "ini bukan cerita lucah ............Jelajah Blog A-Y-I-E Versi 2.0."

  1. Hizami Rahim Says:

    tak nak suruh aku jelajah blog ko ke?
    hahaha.
    ;P

  2. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim :
    haha..zami ko datang belog aku ni dah pon seribu rahmat..haha

  3. Ery Farieha Says:

    rajen btol dorang ni jelajah2 kan?

  4. Encik Tikus Says:

    hari tuh dia ada comment pasal blog aku kott. agak pedas lah,hehe :D

  5. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :
    sebab ade orang yang rajin inilah yang membangkitkan semangat berbloging itu semakin mantap..tabik spring kat dorang nih :)hehe

  6. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :
    pedas ke encik tikus,mesti keju perasa cili padi yang ayie bagi ko tuh..huhuhu

  7. NaNaJoe Says:

    hehehe~~
    gud luck ye ijai...
    harap2 ayie jlajah blog ijai~~ :)

  8. rizal jabai Says:

    NaNaJoe :
    hehe


    ijai da rase best nana dam kawan2 lain dtg singgah sini :)

  9. Aidi-Safuan Says:

    hahaha...famous awek tudung ko nih ijai. :P

  10. rizal jabai Says:

    Aidi-Safuan :
    hehe lg famos dr famous amous ke?sedapnye choclate cookies,huhu

  11. adrinaqamarina Says:

    kirim salam kat model awek tudung tu eh...

    eh kte pon salu datang jelajah prev entry jugak...
    hihi~

  12. Dyna Yvonne Says:

    mcm besh jek contest tuh~
    ahaaa
    ^_*

  13. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :

    hihi..kamu mmg rajin..tenkiu kerna sudi kemari,rajin-rajn la ke mari lg :)
    nnt ijai sampaikan salam

  14. rizal jabai Says:

    This comment has been removed by the author.
  15. rizal jabai Says:

    Dyna Yvonne :
    ini bukan contest,tp ini macam khidmat masyarakat d antara blogger :)
    siapa yang berminat boleh join,tiada hadiah utk di menangi,tp pendapat dan idea boleh di kongsi bersama :)

  16. hellioz Says:

    d'uh...
    ade gak orang buat lagi mende harom neyh...
    gyahahahahahahaha~

    aneh2 je...
    dapat ape beb buat mende neyh?
    hit me on my chatbox...
    nak tau gak...

  17. rizal jabai Says:

    hellioz :
    aneh??ni satu lg interaktive kita berbelog,bukan semua orang rajin wat macam ni..so ade insan terpilih macam ayie yang rajin terjah blog orang dan memberikan pendapat beliau,apa salahnya ijai menyokong dan nak dengar pedapat beliau .ini kan usaha murni kita saling menyokong sesama blogger :)

  18. hellioz Says:

    blog lu berat

    pasal keyword tu gwa xkesah la lu nak maen keyword ape, hak lu

    lagi satu, jelajah yang lu join ni sbenanye bagi free backlink dekat orang yang lu letak tuh...

    lagi?
    gwa baru je pwnd ben sebab dia buat jelajah,
    now?
    sebab semua rahsia2 jelajah tu gwa dah reveal,
    jelajah pon terhenti...
    gyahahahahahaha~

    sbb gwa xske jelajah tu,
    lu dapat trafik banyak 5 mnit je,
    lepas tu?

    habuk pon tarak
    gyahahahah~

  19. rizal jabai Says:

    hellioz :
    terima kasih sebab sudi komen,
    blog ni berat ea,kne diet la pasnih.huu
    trafik byk utk 5 minit tu,so far join mnde ni bkn utk trafik semata-mata.aku nak tahu apa yg orng nk cakap pasal belog aku je..heee

  20. akhatam Says:

    Langsung Aya Jelajahh tu A.Y.I.E.. heheh

  21. +akufobia+ Says:

    ngaa.tajuk nak berahi.bishh.

  22. ellis suriyani Says:

    ehem..ellis datang lepaskan rindu.. :D

  23. zither Says:

    wah wah wahhh.. tajuk2 post kat cni sume 'hot' yerh.. patot x patot? hahaha

  24. rizal jabai Says:

    akhatam :
    terjah saje...mesti beliau suke:)

  25. rizal jabai Says:

    +akufobia+ :
    haa.nk tajuk berahi ke?wakakaka

  26. rizal jabai Says:

    ellis suriyani :
    wahh rindu,ijai rindu juge..weeeeee

  27. rizal jabai Says:

    zither :
    heh patot or tak patot zither lah tentukan..heee

  28. nisa Says:

    anggap la komen2 yg pedas 2 akan membagkitkn semangat yg baru,kite kn blajar dr kesilapan..ijai bole..!!..huhuu

Related Posts with Thumbnails