sanggup kau berubah???

Tuesday, June 1, 2010 1:43 AM Posted by rizal jabai
Salam sejahtera,rasa hari baru telah bermula

ijai telah join siri jelajah blog oleh ayie


nak tahu apa yang ayie ngumpat pasal ijai
klik [sini]
yang baik ijai cuba betul dan perbaiki


ijai kena transform jadi power rangers

tak pon bertukar jadi sailormoon...hehe

rasa seperti hari baru kelahiran semula
belog
ijai + cakap = dengar

kita kena berubah!!!!!

pada 1hb june 2010
ijai + cakap - dengar

telah BERTUKAR


jeng jeng jeng

ini wajah lama,bukan boring,tetapi saja nak meriahkan belog dan menceriakan suasana




setelah dibedah siasat dan di operate bagai
maka muncullah wajah baru





sesuatu perubahan boleh dilakukan
sekiranya kita berusaha dengan bersungguh-sungguh

semua yang kita impikan untuk ke arah yang baru
adalah tidak mustahil

kita tidak boleh terbiasa dengan cara lama yang tidak membawa kemajuan

sedikit demi sedikit kita boleh megorak langkah
berubah bukan bermaksud, lupa diri

berubah

untuk mengupdate diri dan menyiapkan diri sebelum menempuh
pelbagai cabaran



p/s :thanks to encik sedap.com
kerana membantu menghensemkan belog ijai + cakap =dengar

43 Response to "sanggup kau berubah???"

  1. Hizami Rahim Says:

    wah.
    nice layout baru.
    ;)

  2. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim :
    tenkiu zami :)
    nk kne operate xx?gi hospital eh..hehe

  3. adrinaqamarina Says:

    wah,,,ensem la ijai pas ne...
    eh ta...ensem la blog ijai pas ne...
    *tapi ijai pon ensem cam blog ijai jugak...
    *adeh peningnye ayat...

    yeayh! kne de perubahan dalam hidup!

  4. EDDY DY Says:

    nice layout...nak tanya nih knapa plak ko boleh dapat iklan google dalam bahasa Melayu arrr?Aku ada apply dulu tpi dorang Google cakap x leh sbb bahasa Melayu x termasuk...hairan2.....

  5. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :
    hehe tenkiu ye..ijai ke blog ke..tak kisah lah janji semua hepi :)
    berubah utk kebaikan

  6. rizal jabai Says:

    EDDY DY :
    thank you edy,pal google ads tu,my fren yg tlg letakkn..biasa mmg tak dpt,susah,tp my fren very dasyat,nothing impossible 4 him..huuu

  7. Ery Farieha Says:

    wahh
    lg hensem
    hehehe

  8. FyZa Says:

    eh dah berubah layout..huhu..bgus2..nice..=)

  9. Atif Hafiz Says:

    wahhh...macho la blog dy.....

  10. NaNaJoe Says:

    cantik2, nampak macho~~ :)
    keep it up..
    tmpat font yg puti, mmg nmpakkan lg kemas~ :)

  11. Nur Su'aidah Says:

    baru baru!! :)
    nice beb~

  12. Dyna Yvonne Says:

    baju baru yg cumill..
    ^_*

  13. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :
    thanks ery..hensem macam ery..ehhehe

  14. rizal jabai Says:

    FyZa :
    tenkiu..harap semacho aroon aziz..wakaka

  15. rizal jabai Says:

    Atif Hafiz :
    ko pon macho bro..hehe

  16. rizal jabai Says:

    Nur Su'aidah :
    tenkiu ye..hee saje nk cuba yg baru :)

  17. rizal jabai Says:

    Dyna Yvonne :
    baju baru yg takde jual kat kedai baju..hee
    thanks ye :)

  18. rizal jabai Says:

    NaNaJoe :
    hee thanks nana,puih itu suci kemas dan macho..ahaha

  19. tehr Says:

    nampak bersih dan kemas
    loading pun cepat juga
    tahniah

  20. rizal jabai Says:

    tehr :
    tenkiu diatas perhatian kamu..
    sgt menghargainya :) :)

  21. fiezah91 Says:

    fuyooo..best la layout.. huuuu :D

  22. sweeTSour Says:

    Smart...lagi hensem lah blog ko nnt..hehe

  23. rizal jabai Says:

    fiezah91 :
    hee tenkiu ye :)
    mmg best layout baru , bau kedai lg nih..hehe

  24. rizal jabai Says:

    sweeTSour :
    makin hensem..wahh best2..ngehngeh kembang jap
    thanks ye :)

  25. +akufobia+ Says:

    makin handsome.terus semangat.go.

  26. rizal jabai Says:

    +akufobia+ :
    tenkiu bro..kehenseman nih aku nak syer dgn semua org :)heee

  27. rossoneri Says:

    ingatkan salah masuk blog tadi.. hahaha apa2 pun icon smiley itu tetap jua kukenal!! comel okey..

  28. rizal jabai Says:

    rossoneri :
    tenkiu ye sudi jenguk ijai kt cni...smiley itu utk senyuman sahabat2 ijai yg comel2 :)

  29. F U N F A B U L O S I T Y Says:

    mak aihhh-malatupppp!!!!
    cantik ni ijai...good2!

  30. rizal jabai Says:

    F U N F A B U L O S I T Y :
    hee..terima kasih dex,seb baek tak meletop cam BOM...huuu

  31. nas Says:

    perghhhhh......lawa dow...ak nyer je cam budak2...:(

  32. rizal jabai Says:

    nas :
    hehe.aku nye pon cam budak gak..muda sentiase...hehe
    thanks bro

  33. Afzainizam Says:

    ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Sama-sama Kita semua mendoakan
    agar misi bantuan kepada rakyat dan bumi Gaza Selamat ...
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    sorry lama tak ziarah kat sni...

    mmg luar biasa nampak cantik tu yang ingat salah blog td ...

    dulu lain sekarang lain... canggih-canggih

  34. rizal jabai Says:

    Afzainizam :
    terima kasih sebab sudi jenguk ijai kat cni :)

  35. nur 'afifah :) Says:

    nice.. (^_-)

  36. Azrai Ahmad Zamri Says:

    salam ziarah..
    hmM..ak punye bile la nak berubah nie... k0 DR pakar kan br0? ley la t0long operate ak punye tu yer..ak tak pandai

  37. nisa Says:

    This comment has been removed by a blog administrator.
  38. rizal jabai Says:

    nur 'afifah :) :
    tenkiu ye :)

  39. rizal jabai Says:

    Azrai Ahmad Zamri :
    huu..sampai mase nnt ko punye mesti transform,aku bkn dr [pakar..huuaku soh membe tlg ajr wat..belom abes menuntut lg nih,kalau nk operate ko nye,takot x dpt diselamatkn je..huuu

  40. aku_tiewa Says:

    wow..satu perubahan yg ketara..
    tahniah2!!!!hik3

  41. Aidi-Safuan Says:

    hahaa..patut macam da xkenal dah blog nih. da tukar layout rupanya. dah xde da pink2 tuh. :P

  42. nisa Says:

    prubahan yg cantik...truskn prubahan yg lebih baek dr ini tok mase akan dtg..cayok2..!!

  43. TeRRoRRiZZ Says:

    menarik seh tempat nih

Related Posts with Thumbnails