tak tahan kena goda

Tuesday, May 11, 2010 5:54 PM Posted by rizal jabai
salam 1 malaysia..
kepada bukan warga malaysia
salam nusantara
salam antarabangsa buat semua
heeee..KABARE WAK semua..
namste,nihauma

and HELLLO!!

ijai KEMBALI,
bersiaran secara tak langsung dari bulan
edisi khas untuk anda yang rajin singgah,
jenguk-jenguk ijai yang ensem dan macho
(jgn pengsan,jgn muntah)

aksi pembuka tadi memang mood nak perasan sekejap..ehek
topik kita hari ini adelah
mengenai
GODAAN,MAMPUKAH ANDA MENAHANNYA??


atau sememangnya anda tak tertahan dengan godaan??

entah-entah korang ni penggoda?
cepat mengaku
siapa kat sini dah berjaya goda anak jiran sebelah?

siapa kat sini dah berjaya goda bos dan jadi bini nombor dua?

sila mengaku cepat!!!

hehehe


dasyat tak

godaan ni memang besar penangannya

setakat ni takde sape la nak goda ijai

ijai ni kebal dan mampu menepis semua itu
tapi kalau bab MAKAN,
MELANTAK memang tak dapat tahan

hatiku cair,kerana makanan itu melambai-lambai
memanggil ijai untuk menyumbat mereka teros ke dalam mulut gigi kakiku

makan
" makan" makan"
inilah godaan terbesar dalam hidop

kalau setakat awek seksi
boleh tepis lagi kot

kot je la..wakakakaka







p/s: duduk rumah makan tido,makan tido,dah lame tak exercise.makan la kerja aku sekarang nih

*jgn salah faham ye..
awek dlm gamba itu aadelah milik Zac Efron
patong papan iklan wayang je tu..huu

61 Response to "tak tahan kena goda"

  1. asphaq Says:

    bagos lah kerja makan. hahahaha. up skit perot tuh. haha

  2. EDDY DY Says:

    soalan goda anak jiran tu rasanya aku x pernah la...kalo aku nak cari aku cari yg jauh2...kalo makan tu...mmg godaan terhebat la....

  3. rizal jabai Says:

    asphaq :
    haha..ade yg cakap boroi tu seksi..apekah???hahaha

    EDDY DY ;
    ni mst kes takot mak jiran serang ngan penyapukan..hehe

    makan utk hidop!!

    :-)

  4. Chaon Cornerz Says:

    wo hen hao..!!

    wah.. dahsyat.. dah macam puteri lindungan bulan pulak.. patut la dapat limau cepat je abis.. hahha.. berjaya tak goda ijai..? hahha..

  5. rizal jabai Says:

    Chaon Cornerz :
    haha,sedekah limau..puteri lindungan bulan jual mahal..huahua

  6. cikgadis Says:

    saya sering kali tewas dengan godaan dia yg bernama makanan!

    *pengaku telus mangsa godaan yg tewas!

    wakkaka

  7. rizal jabai Says:

    cikgadis :
    kita sama

    mangsa,tp ijai rela je jd mangsa..ehehe

  8. .zulaikhabukanpenggoda. Says:

    tak tahan digoda?

    ni bukan penggoda datang menjengah. hekhek.

  9. rizal jabai Says:

    .zulaikhabukanpenggoda. :
    hehe

    dtg nk menggoda ke wahai bkn si penggoda..heee

  10. BELALANG Says:

    aha!!!! mmglah x mudh tergoda... ada ke penggoda yg mudah tergoda? ;P

  11. rizal jabai Says:

    BELALANG :
    belalang memang penggoda yg tip top...wat class boley??
    nak belajar ilmu kebal digoda dan menggoda..ahak

  12. encik tikus Says:

    Patung ? aku ingat betul,>.<

  13. rizal jabai Says:

    encik tikus :
    kalau betol2,nnt zac efron belasah aku sbb rampas awek dia..huuu

  14. reen_sofee Says:

    makan ngan tido amalan mulia!
    huhuhu

  15. rizal jabai Says:

    reen_sofee :
    amalan terbaik utk jd comel :-)

  16. Nuraisyyah Says:

    blom smpai jd isteri no2..tp skrg tgah berstatus kn awek no2..muahahaha..:p

  17. kaChaNG_dEwa Says:

    aiyarkk.....!!Nampak amoi chantekk la.cekci plak tu.Naaa..ni la godaan yang aku tak boleh tahan.miahahaa..

    nengok amoi cun jek trus berdarah idong.ska tengok je pon.lalalaa~

  18. FiesyaaChacha Says:

    uishh tido mkn je? jum jogging! hehe :P

  19. Syahrul Iman Says:

    hai abang ijai..ko tergoda tak..aku pasti ko tak dapat menepisnya..haha

  20. ParkAir Says:

    jangan goda aku, tak berkesan punya. tapi x bermakna aku gay haha.

  21. Aidi-Safuan Says:

    hahahahaha.... sanggup ko potong papan iklan tuh. :P

  22. rizal jabai Says:

    Nuraisyyah :
    lpas ni plan singkirkan awek no1..huahuahua

    kaChaNG_dEwa :
    haha.sampai idong berdarah tgk amoi cun...ni parah nih..gi belajar ilmu batin utk control sume tuh..hahaha

  23. rizal jabai Says:

    FiesyaaChacha :
    hehe.jom joging..tp chaacha,ijai jog dlm mimpi je ok tak?huuuu

    Syahrul Iman :
    perghh..berdarah idong aku man ko panggil cam tu..hahhaha

  24. rizal jabai Says:

    ParkAir :
    haha..nak goda ParkAir??
    muntah,koma..huuu

    Aidi-Safuan :
    haha..dah patong papan iklan tuh goda au suroh potong,aku pon potong je lah..hehe

  25. TTT Says:

    hai ijai!!fsm 4 u!
    sowee shoutbox ijai kite xdpt nak tulis..error katanya..
    tumpang cni taw..hehe
    morning ijai!

  26. Jieda Says:

    ijai..akak pun mengalami nasib yang sama seperti TTT.Tak boleh nak tinggalkan pesan kat shoutbox

  27. rizal jabai Says:

    TTT :
    moning TTT..c.box majok kot..huu

    Jieda :
    thanks akak dtg..hee
    c.box majok tuh

  28. Dyna Yvonne Says:

    pape godaan pon agak susah utk ditepis..hehe

  29. rizal jabai Says:

    Dyna Yvonne :
    dah name pon GODAAN
    sesuatu yg perlukan kekuatan mental utk menepisnya..huuu

  30. eMiNz Says:

    hohoho..
    beringat2 makan tu.
    klu tidak, sejarah lama mungkin berulang kembali.. ;P

  31. rizal jabai Says:

    eMiNz :
    sejarah berulang...ohhh tidakkkkkk

  32. nisa Says:

    ijai memang..sape2 mkn dpn die,memag die x tahan..dh smakin kuat lantak jai menjak2 dok umah..hahaa..;p

  33. rizal jabai Says:

    nisa :
    haha...nak KFC lagik!!!..huwawawawa

  34. pRouD2byAyA♥♥♥ Says:

    nape tak pergi goda je balik godaan tue??biar dia taw macam mana rasanya dugaan kena goda nih...

  35. .zulaikhabukanpenggoda. Says:

    erkkkk... tak. tak.

    bkn dtg nk menggoda. sbb tade pon kemahiran tu.

    cume, sensitif pada perkataan 'goda' di title ini. miahahahaha.

  36. rizal jabai Says:

    pRouD2byAyA♥♥♥ :
    wahaha..camne tuh..kne ade power yg kuat utk goda godaan..hehe

  37. asphaq Says:

    boroi itu seksi? haha. apakah? tul ka? haha. apakah? haha

  38. F U N F A B U L O S I T Y Says:

    real je nampak pic dgn girl tu-huhu-jeles2 ;D

  39. hans Says:

    godaan makan hebat kut
    hohoho

  40. NaNaJoe Says:

    kalo mkanan n awek seksi ijai pilih makanan ye?/bagus2!! hehehe~~

  41. zaidharis Says:

    hehe,
    tergoda =)

    Temui kami di Hari Belia Negara Putrajaya.
    Untuk maklumat,
    Klik di sini : Zaidharis

  42. rizal jabai Says:

    asphaq :
    org kate ,bukan aku yg kate..huahua

    F U N F A B U L O S I T Y :
    dlm mimpi je leh dapat yg btol2..haha

    hans :
    mmg makan adelah godaan terhebat..hee

    NaNaJoe :
    hehe,ijai buat pilihan bijak kn?haha

    zaidharis :
    tp tak akan tergoda dgn lintah tau..huahuahua

  43. zaidharis Says:

    masalah litah tu yang menggoda,
    hehe~
    =)

  44. rizal jabai Says:

    zaidharis :
    haha..lintah yg goda tu,dah lame kesepian..haha

  45. zaidharis Says:

    haha,
    kau bukan kaki menggoda ke bro?
    hehe

  46. rizal jabai Says:

    zaidharis :
    aku bkn kaki penggoda..bulu kaki aKu ye lah kot..ahahha

  47. zulkbo Says:

    salam..
    godaan di mana2
    lelaki ni lemah sekali pompuan
    bawaklah cool dan tawakkal
    jauhi maksiat..he he he

  48. rizal jabai Says:

    zulkbo :
    perempuan adalah penawar dan racun kpd lelaki..huuu

  49. NARDtheNERD Says:

    antara brad pitt dgn makanan~
    i pilih makanan~...
    hahahaha~

  50. rizal jabai Says:

    NARDtheNERD :
    u buat pilihan yg betol..i like..hehe

  51. NiZaM Limited Says:

    Haha..ko dah kecewakan aku.
    ade ke psl godaan makan. ahaks..
    selain makanan, laptop aku jugak slalu menggoda. keje lain slalu tak buat bile mngadap laptop..huaaaa...

  52. rizal jabai Says:

    NiZaM Limited :
    kes laptop kau goda tu dah boleh kahwen je korang dua tuh..sweet kapel

    mcm aku laptop dan aku sehidop semati..ever n forever :-)
    ahahahaha

  53. MissXYZ Says:

    klu awek cam tu... i pon teregoda... hok hok hok =)

  54. rizal jabai Says:

    MissXYZ :
    hahaha..ijai kne tutup mate,kalau tak iman goyah tgk lame2..hehe

  55. syahira ariff Says:

    hahahhaa
    kreatif
    ingatkan guner photoshop da td
    nafsu ko kat makanan ek
    tapi kenapa bdn x gemok2?

  56. samsul Says:

    This comment has been removed by the author.
  57. rizal jabai Says:

    syahira ariff :
    aku da penah gemok la dulu..huhuhu

  58. Afzainizam Says:

    Keluk kemudi tidak dilupa,
    Baru seimbang pelayaran kita;
    Para Guru amat berjasa,
    Bakti Guru disanjung mulia.
    ~~~@@@~~~
    Selamat Menyambut Hari Guru
    ”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhhh adik jangan menggoda... ohhhh aku tergoda... aku tergoda kerana cinta

  59. rizal jabai Says:

    Afzainizam ;
    huu...selamat hari guru :-)

  60. rossoneri Says:

    ecececece ye ke boleh tahan godaan dgn awek hot dan hot??!! ehehehehehe..kalau bagi perempuan, memang makanan itu satu godaan yang amat besarrr, esp coklat..pastu kedai2 baju wahhhhhhhh kasut oh voir hahaha

  61. rizal jabai Says:

    rossoneri :
    haha mmg susah buat pilihan ..huahua
    biasanya hati kenyang,br bole bahagia besama org tesayang,,,ahaha

Related Posts with Thumbnails