ehh sedapnyerrrr..nak lagi ,nak lagi

Wednesday, June 2, 2010 9:00 PM Posted by rizal jabai

ehh sedapnyerr korang tengok,tengok orang peluk-peluk ni sedap ke?huu
ni cerita full house,siapa tengok?angkat kaki..hehe
ijai tengok,layan cerita ni,pastu adik ijai beli vcd pulak,so dah khatam
korean drama nih.ngee





bestkan cerita ni,sedap je tengok cinta romantis mereka ni
tapi lagi sedap benda yang ijai nak story nih..heee


"
"
"
"
"
"
"
"
"

"jeng jeng jeng"








full house lifestlye store and cafe,tempat makan eksklusif bertempat di sunway piramid
pernah tengok drama korea Full House..ala pelakon yang macam muka ijai tu Rain ...hehe

Song hye gyo awek manis yang berlakon dalam drama korea tu
sangat meminati ijai

eh terbalik

ijai minat dia..hehe


sekiranya anda ingin menikmati hidangan dan suasana yang sangat eksklusif

jom terjah Full house lifestyle cafe





anda akan dilayan oleh staff yang cute muka ala-ala korean..hehe
koreankah??
anda sendiri menilainya
layanan istimewa untuk tempat makan terbaik ini sangat dipuji



ok lah bukan selalu ijai dapat makan macam nih,
sebulan sekali je
nak merasa
bagi ijai kalau bab makan
nasi dengan telor pun dah cukop
hehe
tapi rezeki dah depan mata,takde siapa boleh tolak..huu





anda pulak macam mana??
antara keperluan dan kehendak
dua-dua kita nak
tamak ke kita ni?
kalau nak makan kat tempat yang special bagi yang berkemampuan
tiada masalah


ijai yang sengkek dan sentiasa korek duit tabung nih,
kena lah beringat semasa berbelanja


Makan time











Posing time








terlebih sudah

dan di ingatkan kat sini ade set lunch yang sangat berpatutan harganya
tapi set itu hanya pada pukiul 12.00 tengah hari sampai 4.00 petang sahaja
so serbulah time lunch untuk penjimatan yang lebih hebat




ni address tempat tu,setakat ni ada 3 cawangan,
pergilah serang tempat berhampiran dengan anda


36 Response to "ehh sedapnyerrrr..nak lagi ,nak lagi"

  1. adrinaqamarina Says:

    bestnye! na ag!
    nanti balek mau pegi la sne...

    *ijai,,,cantek baju...
    =)
    bukan bodek suh banje tau tapi betul cantik...

  2. yan Says:

    nampak lazat. ;)

    feel free,go here :)
    izyan's

  3. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :
    nanti balik cni,kalau free pegila best..hee
    thanks ye baju tu mood snow.hehe

  4. rizal jabai Says:

    yan :
    memang lazat,ijai suggest chicken cho roaster..ade mash potato yg sedap..hee

  5. BezBuddy Says:

    dh lme tgk fullhouse...dh lupe ln cite die...hehe

  6. Ery Farieha Says:

    wohh
    kat sunway ade ek..
    dah tgk da gmbr ni kt fb ijai
    ihihihi
    ehh sape gadis 2 org ni? =D

  7. RoMz Says:

    macam best je tempat nie ijai.. ingat nanti nak try jugak la.. good info..

  8. jaya jr Says:

    haha,JJCM terbaik dari ijai..
    lepas ni pegi sunway bleh try..
    wakaka..

  9. Dyna Yvonne Says:

    wah besh nye mam..
    mau ikott~
    ^_*

  10. nur 'afifah :) Says:

    nice.. :)

  11. rizal jabai Says:

    BezBuddy :
    tu kne downlod balik,bole tgk time free,hee :)

  12. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :
    hehe..aah kt sunway ade..jai pegi dgn kakak,dan adik :)

  13. rizal jabai Says:

    RoMz :
    mesti try..hehe..confirm best :)

  14. rizal jabai Says:

    jaya jr :
    JJCM jj nnt , pegi ajak mariah tunku sabri ea,serina skali ke.msti lg best :)

  15. rizal jabai Says:

    Dyna Yvonne :
    hehe..nex time kita pegi same2,dgn sume bloggers..hee :)

  16. rizal jabai Says:

    nur 'afifah :) :
    mmg nice,jgn lupe try :)

  17. Kiddo. Says:

    tempat ni best !

  18. Hizami Rahim Says:

    cewahhh.
    cambest je tengok.
    haha.

  19. rossoneri Says:

    comelnyaaaaaaaaaaaaa...cawannya itu dah macam jar letak asam je..hahahah comel2....brp kos makan..

  20. rizal jabai Says:

    Kiddo :
    mmg best,boleh guling2 hehe

  21. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim :
    heh..mmg best zami.aritu ko gi sunway tak gi.nex time dtg cni blanje aku k..wakakakaka

  22. rizal jabai Says:

    rossoneri :
    hehe..fullhouse nih comel sgt2 tempat dia,cost mkn same mcm mkn kat secret recepi.$20
    per person,tp kalu pilih yang set time lunch bole jimat :)

  23. Encik Tikus Says:

    yang cantik-cantik tuh adik ek ? hehe :)

  24. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :
    sorang adik,sorang kakak..huu :)
    cantik ke?kang kembang lak mereka..haha

  25. PUPUT Says:

    ijai..!!!sy dah angkat kaki dah ni..sbb sy suka citer ni..siap vcd dia pon ada tau...
    nice la tmpt ni..cam best jek..siap blkg2 tu ada gmbo2 kartun lg...nnt2 g sunway leh g ni..lama dah x g tmpt dating masa muda2 ni..skg pon dah lain..hehe..

  26. rizal jabai Says:

    PUPUT :
    hehe,angkat kai leklok ye,kang jatoh..hehe
    tempat tu best,sweet2 je :)

  27. +akufobia+ Says:

    woaa.tempat da handsome.harga dia mesti tak handsome kan.aa.kopak.

  28. s h e e Says:

    woahh...mcm besh jew....ni harus pg ni...hehe...

    skew gak cite fullhouse...sukew3...

  29. A-Y-I-E Says:

    aduh... ingtkan cerita 18sx... ahaks

  30. Azrai Ahmad Zamri Says:

    salam ziarah..
    ad0ii..ak tak mampu la nak makan tempat2 ekslusif cam nie..
    lain kali nak pi belanje ak plk yer br0..k0 kan ensem!

  31. jane Says:

    a walk to remember


    dah tgk 3dads 1mom???
    muhaahahahahah lagi kelakar giler cter nih weih

    sila2 tgk jugak;)

  32. nisa Says:

    memang xrugi cube tmpt ni..memang tempat ni best...!!!

  33. si[jari] telunjuk Says:

    This comment has been removed by the author.
  34. yebbit + . + Says:

    yebbit ponn sudaaaa mai ctu. sngatt chanttekk tempanyeee.

  35. NaNaJoe Says:

    jom ijai tman nana!! :P

  36. ~Ney Ezzo~ Says:

    sy da angkt kaki! dua2 kaki lg tu..hehe..

    'rain' kem slm kt song hye gyo eh..haha =p

Related Posts with Thumbnails