sepetang bersama Dafi spa Q

Saturday, August 14, 2010 10:37 PM Posted by rizal jabai


Assalamualaikum  dan  salam  1 Malaysia
ijai nak update  cerita  ijai  datang  singgah ke rumah pelakon Fazreen
yang berlakon sebagai Dafi dalam drama spa Q

ijai  kebetulan di ajak  teman rapat  untuk pergi  kerumah Dafi,atau nama sebenarnya
Fazreen
untuk lepak makan-makan  sebelum bermulanya puasa
sambil lepak,kitorang  jelajah  rumah  Fazreen dan  sempat lah
menonjolkan  aksi-aksi  terlampau  dihadapan kamera

inilah  hasil gambar yang dapat di snap seharian menghabiskan masa
dirumah bujang milik Fazreen

Fazreen  ni  memang  sempoi
baik,kachak macam ijai..hahaha
 apabila  kecomelan  dari  wajah  kami  semua  terserlah..hahaha




aksi  lompat  macam  katak  nih Fazreen  yang  cadangkan
..saja  nak   lepas  geram  bergambar..hehe

dah  macam  ayam nak terbang  lak  ijai...hahaha

yang  bawah  ni  barulah  aksi  terbaik...hehe

dalam  rumah bujang Fazreen  nih  memang  best..ade  bilik khas  untuk  tengok  movie,meja snuker
nak  ber boxing  pon  ada
sempat  ijai  feeling dengan gitar milik  Fazreen..ngeee
kalau  ada  lane  main  bowling  lagi  best..hahaha 
time ni  sempat bergambar  dalam bilik  tempat simpan baju dan aksesori
satu bilik  penuh dengan baju,seluar,kasut,minyak wangi,topi,spender. dan bemacam lagi.hahaha
Fazreen dengan baik hati meberikan jam tangan kepada kami yang datang sebagai cenderahati
hehe..

lepas nih nak terjah rumah  artis  mana pulak...hehe

*time ijai datang rumah ni,Fazreen tgh snap gambar  untuk majalah Media Hiburan 
untuk isu bulan Puasa,so dapatkan Majalah Media Hiburan dan sokonglah Fazreen  semoga beliau
akan sukses dalam industri hiburan tanah air

Tanpa  Peminat,siapalah artis kan..hahahaha
(bolehh??)

54 Response to "sepetang bersama Dafi spa Q"

  1. adrinaqamarina Says:

    suke gambar terbang tu tapi ag suke gambar gitar tu.

    pandai ke ijai maen gitar? hehe.

  2. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina :hehe gambar terbang tu mcm gambar ayam nk terban kan
    gtar,ijai retii main 2 lagu je..tu pon ingat2 lupa..hahaha

  3. M a W a D D a H Says:

    kim salam kat fazreen ea...hihi

    seronok je tengok korang lompat2..hihi

  4. echah mashuri Says:

    waaaa...semua encem..hik9

  5. rizal jabai Says:

    M a W a D D a H :insyallah lau ijai jumpa dia lg,ijai sampaikan salam kat dia.. :)
    mmg best lompat2,nasib baik tak patah kaki je

  6. rizal jabai Says:

    echah mashuri :hehe..semua ensem??tenkiu2,ni ijai makin kembang nih..hahaha

  7. cik panadol Says:

    fazreen sangat comel...huh nasib baik dah jd tunangan org...
    gambar ijai dgr gitar tu nmpk cool...tp tau main tak?kalo tau, pe kata tunujuk skill sikit...hehe

  8. Kech Hidayah Says:

    wah..wah..wah..dapat jam tangan lagikkk..best kan ijai amik gambar lompat2? hahhah..sukeee..

  9. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    eh betul ke ni? cam tak caya je rizal..

  10. ferra Says:

    eh eh.. caye tak aku jmpe dy smlm.. kat cheras.. dy jual makann buke pose.. ayam percik kot

  11. Fara Dee Says:

    haha kelakar :)

  12. Hamzah Ian Says:

    fuhyooo...
    wah wah ...

  13. rizal jabai Says:

    cik panadol :aah beliau telah bertunang..moge cpt kawen..hehe
    ijai reti main 1 lagu je ngan gitar..hehe,nk kne tunjuk ke skil??hahaha

  14. rizal jabai Says:

    Kech Hidayah :aah dpt jam tgn..fazreen kate x pkai jam byk2..jamban je dia x bole bg kt kotorg..hahaha
    lompat2 ni mmg best..sib baik kaki x tecabot..ngeee

  15. rizal jabai Says:

    Nur Hawa Mohd Zin :huu..betul nih..ini bukan cobaan...hehe

  16. rizal jabai Says:

    ferra :ye ke...nnt nk terjah sane la..mane tau dpt ayam percik sereban..hehe

  17. rizal jabai Says:

    Fara Dee :ape yg kelakar??mesti ijai yg macam ayam tu kan..hahaha

  18. rizal jabai Says:

    Hamzah Ian :hahaha
    wah wah wah..hehe

  19. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    huhu..macam bermimpi pun ada...hehe

  20. Nur Hawa Mohd Zin Says:

    huhu..macam bermimpi pun ada...hehe

  21. rizal jabai Says:

    Nur Hawa Mohd Zin :
    hehe..mula2 rasa mcm mimpi..tp Fazreen ni layan kitorg baik..mcm kawan dari kecik lak..hehe..tu yg best je dtg umah dia :)

  22. Anonymous Says:

    fazreen 2 ok ke?
    sy igt ag..dlu pnh jmpe dy kt midvalley
    tyme 2 sy gan kwn2 sy men bowling tol2 sblh meja dy..
    tyme 2 fazreen sombong gle..
    org senyum kt dy pn x bls..
    dr ri 2 xbpe nk ske dy..gye cm b'lagak je

  23. Encik Tikus Says:

    kenapa mesti ijai...




















































    brrrrrr.....



















































    hehe. sekadar gurauan. ;DD

  24. iera Says:

    wah...smpt g rmh artis lgi. Cam seronok je...


    Eh, pesal mte Ijai nmpk laen je sebelah...? hehe

  25. Ery Farieha Says:

    Woh tak kenal sgt die ni pasal tak layan spa q tp kenal die sbb muka cm diddy af.hoho

  26. rizal jabai Says:

    Anonymous :huu..fazreen ok bg sya.mule2 tu nmpak cam poyo..tp rasenye mungkin dia tak ramah sangat..lame2..dia dh biasa dgn org tu..mulalah perangai sempoi dia ngan kwn2 dia..so kitorg pon selesa je dgn cara dia

  27. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :hahha..en.tikus nih nk kne mkn kucing ke??hahaha

  28. rizal jabai Says:

    iera :aah seronok..pengalaman yg best..rase mcm nk pegi lg je umah artis yg lain..hehe
    mate ijai lain??kenapakah??haha

  29. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :ijai knl dia dr spa Q...cite lain x tau plak..hahaha

  30. Yana KenJa Says:

    waa..seronoknye dpt jam as a cenderahati..
    huhu..
    cA NE LEY KENAL DIE?..ISHK2..DA LA LEPAK X AJAK..HUUHUUUUUU

    *sorry tercapslock..mleyh lak nk tukar...=p

  31. rizal jabai Says:

    Yana KenJa :
    ijai kenal melalui kawan ke kawan..tu penting kita berkawankam hehe..nnt nex time kita lepak skali ok..insyallah lau ade jodoh..hee
    dpt jam. free lg.. :)

  32. azizan4444 Says:

    bila plk kite nak jumpa ni..aku pelakon jgk weh bro..hahahaa

  33. Cik Jari Says:

    wah..camne leh ter-pergi umah Dafi nih...cute tul Dafi Spa Q.....

  34. rizal jabai Says:

    azizan4444 :kenapa tak bg tau bro,kalau aku tahu kau adelah pelakon..dh lame aku mintak sain..hehe

  35. rizal jabai Says:

    Cik Jari :semua secara kebeulan..hihii

    comel ea...hehe..cik jari lg comel kot..hehe

  36. Chaon Cornerz Says:

    wahh.. dah boleh jadi artis la ijai nie.. dah boleh lawan fazreen nie.. hahha..

  37. iddinm Says:

    Best Ijai dapat enjoyed bersama artis.. Ijaipun ada iras2 pelakon juga kalau dah bersama artis ni...hehe

  38. Ann Says:

    wah best nya dpt jugak merasa pi umah artist..makin ensem lak si dafi tu bila smpan janggut sejemput

  39. rizal jabai Says:

    Chaon Cornerz :
    haha nk lawan fazreen..leh lawan gusti..wakakaka

  40. rizal jabai Says:

    iddinm :hehe..mmg best..dpt gi jmpe atis dekat2..hee
    ijai ade iras artis??haha

    dh kembang nih..hehehe

  41. rizal jabai Says:

    Ann :
    hehe dafi nih mmg ensem,cute..lau simpan jambang cam santa claus pon ensem je..hehe

  42. iqbalsyarie Says:

    Waaahhh..nice la ijai!mesti seronok!
    Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~

  43. rizal jabai Says:

    iqbalsyarie :
    aah best mmg seonok :)

  44. Hizami Rahim Says:

    wah.
    panas betul entri ni.
    tahniah!
    haha.
    :D

  45. rizal jabai Says:

    Hizami Rahim :haha..x panas pon la.. ade aircond ngan kipas..hehe

  46. dunspeak♥ Says:

    wahh ! nak jumpa fazreen gak..ekeke encem tul beliau =)

  47. rizal jabai Says:

    dunspeak♥ :hehe beliau sajekah yg ensem??hahha..ijai k jugak.muahahaha

  48. aNiS tHe BumbleBee Says:

    wawawawa!bestnye laaa!kalo pegi skali agi umah die,kemsalam eh...

  49. rizal jabai Says:

    aNiS tHe BumbleBee :aah best..mcm buat lawatan kt muzium lak..hehe..insyallah ~_^

  50. nisa Says:

    lain kali nk piumah artis lain ajak ca taw...klw x tahu la ko jai....huhuuu;p

  51. nisa Says:

    lain kali nk piumah artis lain ajak ca taw...klw x tahu la ko jai....huhuuu;p

  52. rizal jabai Says:

    nisa :hehe ica ijai kan dh mcm artis...hahaha..kt umh tu mntak la sain ngan ijai..ngeee

  53. Rashid Says:

    salam

    hmm hmm. kalaule semua bapak bapak sebegini sifat penyayangnya.. aman bahagialah dunia..

  54. Ain Najwa Roslan Says:

    hohoh .. so masa photoshoot tu korang ade la ek ? hehehe ..

    ho yahoi abg ween , abg fazreen & abg ijay . isk lompat jgn tak lompat ..

Related Posts with Thumbnails