Rasa berahi,dengan asakan dan belaian mu

Tuesday, May 25, 2010 10:27 PM Posted by rizal jabai
salam sejahtera

wah feeling semacam dan berbaur lucah tajuk kali nih

kenapa?

ijai telah menerima asakan,sesuai ke perkataan tu?
atau kata lain sentapan yang membuat ijai terasa,
bukan terasa berahi,tetapi terangsang,bukan terangsang yang lain ye
ini semangat yang memberangsangkan untuk menulis entri ini

saje nak bikin panas,hangat dan membara
tengah berblogwalking tiba2 terbaca tajuk cerita nih

jumpa kt belog si kenit.si kenit mengulas pasal cite panas nih,
mungkin beliau pon terasa jugak kot..hehe
ijai rase macam nak terase..

yang menyedarkan ijai
ialah pemilik belog cap ayam

Amar Amirah

beliau menulis cerita tentang


bila baca entri tu,
ijai terasa sebelum ni banyak menggunakan tajuk yang suspens,gempak dan merapu..hehe
kepada semua pembaca belog ijai,
ijai mintak maaf kalau entry sebelum ni
ade yang buat anda tertipu dan merapu
seperti entri
dan yang terbaru
Rasa berahi,dengan asakan dan belaian mu


ijai buat lagi..hehe

lari tajuk ke ijai punya isi dengan tajuk yang diberi??
andalah yang boleh komen
ijai tulis syok sendiri.lalala

huuu

maaflah kalau anda rasa
tajuk macam tak releven dengan isi penulisan ijai ini
yang pastinya ini memang adalah cara ijai
ijai meletakkan sesuatu tajuk tidak secara terus kepada isi
ada sedikit perkaitan
dan minda kita yang kreatiflah yang akan menyingkap maksud tersurat dan tersirat didalam sesebuah tajuk dan isi entri

berfikir secara kreatif dan menterjemahkan sesuatu
dengan yang cara lain daripada yang lain
iaitu "your own style"
maka sesuatu yang menarik akan kita peroleh

harap-harapnya lah ye




ijai buat entri panas dan konon-konon gempak,
gempak ke? huu
perasan jap,kembang setaman kalau lah gempak ..haha
semua ini adalah bimbingan dan tips oleh encik Darkbatman

nak tahu tips2 yang darkbatman bagi,
klik [sini]

terima kasih kepada belog cap ayam
kerana belaianmu dan keprihatinanmu didalam berblogging sesama kita
banyak benda kita boleh kongsi bersama
kata beliau

"Tapi cuba kita lihat sebelah positifnya, sampah pun boleh dikitarsemula jadi sesuatu yang berguna.

sekian


"muka skema,ijai masih bertatih dalam berblogging"huuu

ijai sedia menerima kritikan dan teguran,sekiranya anda sudi berpesan-pesan sesama kita.

kerana ijai berpegang pada satu,setiap orang ada hak dan pendapat masing-masing
yang baik ijai jadikan sandaran,dan yang tak baik,ijai jadikan pengajaran

71 Response to "Rasa berahi,dengan asakan dan belaian mu"

  1. annajeff Says:

    blog dengan tajuk yang menarik dan diluar fikiran org lain..
    membuatkan org lebih minat nak baca..
    hiks
    xpe2
    mcm mane pon tajuk ijai..
    anna tetap membaca nye..kikikiki

  2. tricksrex Says:

    tak salah if tajuk tu ada kena mengena mcm entri ni..
    entri laen tu tak berkesempatan nk terjah lagi, later nk tgk.

    kadang2 tu heran gak la nape ade org nk guna tajuk gempak yang takde kena mengena dengan isi.

  3. BELALANG Says:

    stuju ngan annajeff :)

  4. rizal jabai Says:

    annajeff :
    tenkiu ye sebab sudi melayan kemerapuan ijai...hehe

    :)

  5. rizal jabai Says:

    tricksrex :
    masing2 ade care dan idealogi tersendiri...kita sebagai teman blogger boleh support dan mengingatkan sesama kia..trexcute,kalau ijai jauh merapu,,tegurlah ye

  6. rizal jabai Says:

    BELALANG :
    belalang sokong ijai ye,tenkiu ye ;)

  7. Ery Farieha Says:

    hahaha
    banyak blog review pasal entry cik amar tu =P
    kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi!
    hahaha

  8. annajeff Says:

    ur welcome mr ijai.. =)

  9. Ieda Al-Habsyi Says:

    blog masing2 ikut suka :) ijai da best hehehhe :)

  10. rizal jabai Says:

    Ery Farieha :
    hee..ni sambutan baik,entry nih respon kepada cili yg rase manis ijai tergigit kt blog amar tu..hehe

  11. rizal jabai Says:

    annajeff :
    teroskan menyokong ijai:)

  12. rizal jabai Says:

    Ieda Al-Habsyi :
    betul2..ikot suka..masing2 punye suka kn berlainan..

    thanks kak ieda :)

  13. Cik Kyla Says:

    berahi yer... hahahaa. ;p

  14. rizal jabai Says:

    Cik Kyla :
    haha..tertarik ke?harap tak berahi lah bace,saje cerita utk kongsi dgn kwn2..heee

  15. reen_sofee Says:

    huhuh
    sampah pon aku bace gak!
    buat release tension.
    tak kan nak serius jek sepanjang mase kan?
    huhuh

  16. rizal jabai Says:

    reen_sofee :
    betul2.
    hido ni ade mase kne jd gila2..bkn gila ye..hehe.hv fun dgn berkarya dan membaca :)

  17. taqO Says:

    salam ijai.
    hehe..ade la sikit kene pada anda.
    keh3..buat ape skng?

  18. Encik Tikus Says:

    hermm,alaa, blog kamu kan ? so terletak di tgn anda, and yang penting jgn cepat perasan dengan kata2 di luar, buat tak tahu je, makin di layan makin resah di buatnya,moiahahaa :)

  19. NaNaJoe Says:

    hak individu la semua tu, xde sape bleh halang, jgn sesekali mengutuk penulisan org, kalo nak bg teguran xpe..hehehe~ nana byk gak isu panas.. :P

  20. rizal jabai Says:

    taqO :
    huwaa..taqo ko saje ea nk kna kn aku..aah mmg kena kt aku pon..huhu,skg tgh merempat,xde keja,bg aku keja cpat..hehe

  21. nas Says:

    erk....ingtkn aper...btw..ok je...nas ttp bace,,:P

  22. rizal jabai Says:

    Encik Tikus :
    mmg blg ini blogku,tgn dan kakiku menjaga dan mengawal segalanya..hehe..mne ade resah..rilax je nih,siap guling2 lg..haha

  23. rizal jabai Says:

    NaNaJoe :
    nana punye mmg lg hot,same cam tuannye.ngeee

  24. rizal jabai Says:

    nas :
    thanks ye sudi bace..hee

  25. PUPUT Says:

    ala relax je ijai..kipas susah mati ijai mst suka wlu apa tajuk pon ijai wat..tajuk2 cmni la yg leh tarik pembaca kan..baru kreatif..xkan nak wat skema je...ngeeee.....

  26. rizal jabai Says:

    PUPUT :
    betul2 mmg lumrah manusia tertarik dgn sesuatu yg luar biasa..hehe.thanks ye puput :)

  27. Azrai Ahmad Zamri Says:

    salam ziarah..
    ak da faham sangat gaya k0 br0..ner ley tertipu..mmG bagus la trick cam nie..k0 da kaji trafik tak, banyak dapat dr tajuk2 entry yG panas ni?.. ak nak letak tajuk panas cam nie kat blog tu cam tak sesuai la plk..hehe

  28. Syahrul Iman Says:

    xpe2..masing2 ade gaya penulisan masing2..teringin gak aku ijai nak baca tajuk panas sekali dengan isi yg panas..wakaka

  29. rizal jabai Says:

    Azrai Ahmad Zamri :
    haha...bagus la ko nih,aku dah kaji traik,keyword yg byk masuk sume pasal ayat panas tu..huu

  30. rizal jabai Says:

    Syahrul Iman
    hah..mengong,nnt aku wat cite goreng pisang panass ye..heee..paas dr kuali :)

  31. Aidi-Safuan Says:

    hahaha...diorang tensen kot. penat datang blog ko. tapi tak sama entry ngan tajuk tuh. so kecewa. :P

  32. rizal jabai Says:

    Aidi-Safuan :
    haha.cite yg au tulis bkn bincang hal negara.takyah tensen2..hoho,kalu hal dlm kelambu yg pans2 tu dorang cri,maaf lah..slh tempat..haha

  33. Mario Says:

    kihkihkih....apsal lak dorg tu...jap lg aku nak g kat dorg pulak...kihkihkih

  34. rizal jabai Says:

    Mario :
    pegi2 jgn tak pegi..kih kih.serbu dorang :)

  35. tehr Says:

    kadang2 suka tajuk yang samar2
    menambahkan rasa ingin tahu

  36. rizal jabai Says:

    tehr :
    setuju2,perasaan ingin tahu manusia nih melonjak-lonjak..hehe

  37. F U N F A B U L O S I T Y Says:

    blog ijai semakin membangun!
    keep it up!
    keep blogging babe!
    ikut kretiviti masing2 utk melariskan blog masing2 di mata dunia!
    blogger malaysia terbaikkkk!

  38. uncle Says:

    uncle berahi sudah datang hahahah...waa sudah berguru dengna dark batman..mr abg badan pejal tu ker? hahaha..kirim salam kat dia...mmg bagus dapat tips2 dari dia..moga blog ijai akan cepat stim dan menegang keras tanpa turun-turun hahahahha

  39. rizal jabai Says:

    F U N F A B U L O S I T Y :
    hehe..thanks dex..nasib baik dex boring dtg jenguk bace..
    dimate dunia??wow..ni yg bekobar2 nih nk lariskan blog sampai planet pluto.haha

  40. rizal jabai Says:

    uncle :
    haha..kata2 ucle buat ijat stim bersemangat..wakakakakkkkaa
    tenkiu uncle :)

  41. NiZaM Limited Says:

    wakaka..dan ijai akan buat lagi..hehe.
    isi mcm sampah ke. tergelak aku baca entri ni..brani sungguh ko ckp mcm sampah ek..kehkehh..
    gud work ape..tp kalo selalu sgt nnti takut org cop basi plak. mungkin ijai bleh pelbagaikan sket tajuk tu..
    papepon blog ijai ni mmg ade tarikan sendiri..cool..

  42. dunspeak♥ Says:

    haha..nk tergelak bc entry nieh sbb sumtime terbuat jugak kot tajuk gempak tapi isi mmg btol2 sampah sarap.adess~ *tindakan luar kawal*

  43. rizal jabai Says:

    NiZaM Limited :
    hehe..perjuangan akan diteruskan..tak akn berundur..tp sampah itu bkn ditujukan kepada sesiapa...cuma saje nk bg respon nak terasa..haha..thanks ye nizam :)

  44. rizal jabai Says:

    dunspeak♥ :
    hehe.cite pasal sampah pon gempak ape..tol x?yg penting cara olahan cerita begantung pada gaya dan citarase masing2..hee :)

  45. adrinaqamarina Says:

    kte rse,,,tu just na kreatifkan diri je,,,ta de la na skema sangat letak tajuk yang direct,,,

    ijai,,,
    teruskan menulis oke!
    yeayh!

  46. rizal jabai Says:

    adrinaqamarina
    betul2..kreatif inovatif dan produktif..biasanya yg tak jadi kreatif tu sebab kita semua kn masih belajar..huu
    thanks ye adrinaqamarina :)

  47. maCy Says:

    ijai memang! tak nak! tak nak!

    tak nak tak datang lagi~

    smilee :D

  48. rizal jabai Says:

    maCy :
    wahhh macy..dtg jgn tak dtg,harap sentiase saspen je ok dtg belog ini..hehe
    thanks 4 ur support :) :)

  49. si[jari] telunjuk Says:

    haha....biasa la tuh..trick berblogging....kretip tu penting kan ijai??? hehe,ijai mmg kretip...

  50. gades ain Says:

    setiap org punye cara penulisan tersendiri ;) keep on writing in ur own style ^^

  51. CiK QiQi Says:

    ish3...kalo ijai blajo dr darkbatman tu xpe...hahahhaha
    kalo ngn uncle bhye tu...wakakakkaa...
    papepon wt je ngn pe yg kite rse...
    skali skale tgok pe yg slh kt kite...ekekeke

  52. ✿nenek moden✿ Says:

    huhu..jangan jadi skema..huhu...kunk geng skema dtg..hehe..mario yg xrock kata..puput..sini ada gaduh..bwk samurai jom..hehe(lari tajuk..)

    xpela..penulisan sendiri..lain masakan..lain la rasnyee...tak gitu?

  53. hafizsidah Says:

    o patutla dasat ek traffic ke blog nig..hhehe..menarik ramai utk membaca..tahniah ijai

  54. rizal jabai Says:

    si[jari] telunjuk :
    setiap org mmg kreatip dan ade idea masing2 thanks ye :)

  55. rizal jabai Says:

    gades ain :
    yup...thanks ye..ijai akn tros berusaha..hee

  56. rizal jabai Says:

    CiK QiQi :
    wahh..haha

    uncle pon byk pengalaman..ijai rase nk blajo dr semua kwn2.kita same2 syer ape yg kita ade..betol x?hee :)

  57. rizal jabai Says:

    ✿nenek moden✿ ;HEHE
    geng skema dtg iajai leh blajo ngan dorang..tuka2
    lain masakan,lain perot yg merase..nyum3

  58. rizal jabai Says:

    hafizsidah :
    insyallah.ade juge yg sudi dtg..terima kasih ye :)

  59. MissXYZ Says:

    bse la tu... mcm2 org... huhu gila berahi aku taip komen ni.... adoiyai... =)

  60. rizal jabai Says:

    MissXYZ :
    haha..lainn org lai ragam kn..

    hehe berahi,,wahh ijai terangsang mebacanye..oopss i mean ia memberi rangsangan utk ijai gigih berbelog :)

  61. Aidi-Safuan Says:

    report kat blogger.com pasal blog ini lucah. :P

  62. jaya jr Says:

    haha,bile da slalu blogwalking,jenguk2,kadang2 xpe skali skale menggempakkan tajuk..
    haha,tulis j ape ade dlm kepale..
    hehe

  63. amy Says:

    This comment has been removed by a blog administrator.
  64. rizal jabai Says:

    Aidi-Safuan :
    huu..nk report ke?jgn,nnt polid tangkap,x dpt nk berbelog..huu

  65. rizal jabai Says:

    jaya jr :
    hehe..sume nye utk suka2 je kn betul.3.heee

  66. Stargone Says:

    Tiba-tiba je rasa terangsang baca tajuk entri ni.. hahaha!

  67. rizal jabai Says:

    Stargone:
    baguslah,anda baca dengan penuh perasaan tu yg terangsang..hehe
    thanks ye :)

  68. +akufobia+ Says:

    masingmasing la.kadangkadang kita ingat da cipta berlian tapi orang pandang rupa tahi.lagilagi yang jenis dengki lebih kan.

  69. Amar Amirah Says:

    Ahaa,
    baru perasan ijai review pasal entry saya. Oh oh, saya rasa nak tepuk tangan dekat ijai sebab berfikiran positif!:D

    entry saya tu bukan nak kenakan siapa2. memang betul lah, kadang2 ada je entry yg tak berkaitan dengan tajuk, tapi isi seronok dibaca :D

    Nice blog! keep it up! :D

  70. rizal jabai Says:

    +akufobia+ :
    rambut kita sama hitam,ye ke?ade yg blonde kn skg..haha

    hati masing2 dan cara tersendiri hak milik masing2 ngee :)

  71. rizal jabai Says:

    Amar Amirah :
    tenkiu ye..ijai hep semua bole dikongsi dan bertukar pandangan demi kesejahteraan belog..hehe

Related Posts with Thumbnails